Rubriklös och bildlös

Kom inte på nån bra rubrik som fick mig att tända på alla tio (finns det uttrycket?), men men. Kanske kommer på något senare.

Jo! Juste. Nu kom jag på nåt. Igår kämpade jag med mina hyllister som man kan ställa ramar på och sånt, ingen i familjen var villig att hjälpa mig och mina armar skakade efter träningspasset... Jag höll på att bryta ihop! Väggen eller hyllan var lite ojämn så den ville inte ligga plant mot väggen, vattenpasset var tugnt och udden på pennan för kort för att kunna komma genom skruvhålet till väggen. Gaah! Just då ringde Älsklingen och fick sin beskärda del av mitt utbrott och fula ord. "Jag kan hjälpa dig!" sa han. "Men du är ju inte här!" suckar jag. "Jag kommer ju hem snart..." svarar han. "Men jag vill ha hjälp NU! Jag vill ha upp hyllorna och tvn NU!" Om jag har tålamod? Nej inte när det väl gäller om man säger så. Efter middagen fick jag hjälp av Emil att mäta upp hyllor, hål och tv-hållaren och Olle tog till slagborren för att banka skiten ur väggen. Det lät så i alla fall. Nu har jag därför fått upp min tv på väggen (dock fick vi inte loss foten så det sticker ut en liten bit av den under tvn - liiite B) och mina två hyll-tavellister som nu pryds med tavlor och nåra ljushållare :) Riktigt tjusigt!

Förhoppningsvis ska mamma till IKEA snart och köpa hyllplan till mig som jag kan sätta på väggen + en hurts som kan svälja alla kontrospapper och prylar. Ska bli kul att få lite snygg ordning på röran! Bara att få upp tvn på väggen gjorde mycket! När jag kommer hem ska jag bätta nya lakan också :)

Puss å hej

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback