Homestyling

Idag fick jag ett annorlunda och väldigt roligt uppdrag på jobbet. Min kollega och jag började morgonen med att kolla runt på IKEAs hemsida efter prylar att fylla ett av företagets övernattningsrum med. Vi ska ha besök av en kinesiska i fem veckor och för att hon ska trivas ordentligt fixade vi till rummet så det blev mysigare. Vi valde en fin matta, kuddar, en filt, blomma, ett sidobord (som visade sig vara för stort så vi bytte till ett annat), en fotölj med fotpall och ja, jag måste säga att resultatet blev riktigt bra! Chefen instämde :) Weho! Jag ägnade alltså sista (svettiga) timman på jobbet åt att montera ihop alla möbler en annan kollega köpt och styla rummet, bädda rena lakan och lägga på överkastet. Sååå fint!!

När jag kom hem forsatte jag och har därför rivit ut allt ur garderoben för att stoppa ner en del i en kartong och snygga till lite, en bild kommer senare! Mamma sa att hon ska köpa lite hyllor åt oss (jag och syskonen) för att snygga till i rummet, det är lite ihopklämt i dagsläget och några hyllplan över skrivbordet hade inte varit helt fel och då ryker den vita hyllan. En hurts som kan svälja kontors-grejer skulle inte heller vara helt fel. Nåra hyllor till utrymmet under trappan hade också varit att föredra :) Kul att fixa till det som inte riktigt är tip-top än!



Ett skoställ kanske?

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

en första hutschen e jättebra .. Helmer tror jag den heter... Jag köpte den för någon vecka sen och den blev kanon!! Jag köpte den silverfärgade :)



Kul att få jobba med sånt, inte alltid man får möblera på arbetstid :)



Nu är dansen bokad :)

Puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback