Trött men glad

Igår hade jag en mysig dag. Vaknade med ett ryck kl 9.00 och gick upp, varför inte börja dagen på en gång? Jag ägnade morgonen åt att städa (skulle ju få besök av Josefin!), kan säga att det var ganska (läs: underdrift) dammigt under sängen... Eh. Har liksom fuskat lite när jag dammsugit... Men denna gången lämnade jag inte en enda liten yta orörd! (Stolt.) Vid två-nångån ringde Josefin och meddelade att hon satt på Lidingö-tåget, jag mötte henne i Käppala med orden "Welcome to the island!". Vi köpte godis och hyrde en film (Good luck Chuck) på ICA och traskade sen hem till mig i regnet. Vi kröp ner under min filt (eh... inte menat att det skulle låta så.. ja.. whatever) och började kolla på filmen, åt ton-vis med godis - i alla fall jag - och skrattade. Det var en kul film, lite överdriven och förutsägbar kanske, men ja den var kul ;) Efter le movie begav vi oss mot tåget igen och in till stan, jag skulle till min Babe och Josefin hem till sig och peppa inför första skoldagen (idag!)/städa/äta/göra matlådor. Bra summerat va? ;)

Jag och my babe hyrde en film, Awake, som faktiskt var riktigt bra! Den var annorlunda mot filmer man brukar se, väldigt oförutsägbar. Jessica Alba två gånger igår alltså (hon var med i Good luck Chuck också). Sen åt vi god middag också, Jambalaja (stavas?) och jag har aldrig varit mer mätt + en kaka. Viken dag!

Åhh vad det var mysigt att träffa dig igen Älskling! Det kändes så bra :) Så mysigt att sova med sitt ♥ liksom och vakna brevid sin älskling... Kommer aldrig få nog av det! Ska jag sluta dravla kärlekskranka ord? Kan tyvärr inte lova nåt. ;) Tur att vi ses redan ikväll igen!

Love, love, love!

Som sagt, trött men jäkligt glad! Ha en fin måndag!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback