1 december

Juste. Det är ju första december idag! Är inte det mysigt så säg. Igår var det första advent vilket var början på det mysiga. Mamma och jag funderade på att göra julkolor men det hann vi inte med, men glögg och pepparkaka blev det allt till kvällen efter bion! Vi såg filmen Nätterna vid havet med Richard Geer och Dian Lane (från filmen Under Toscanas sol - underbar!) den var verkligen fin, slutade tyvärr lite sorgligt men fin var den! Det är aldrig för sent liksom.

När jag körde hem från bion kände jag mig lite underlig, sådär mitt i allt, där, men inte närvarande, som om jag inte brydde mig. Som om jag hade ett skyddande dunit, ulligt skydd som hindrar mig från att känna och det känndes bra. Märkligt. Just nu kanske jag är i en "jag accepterar allt"-period eller nåt, fast tvärt om jag accepterar inte så mycket frånoch till... Knepigt.

Det var i alla fall en skön dag i går med glöggen till Harry Potter-boken i soffan med mamma och Maja. :) Med julstjärnorna i fönstret och första ljuset tänt i staken. Det är mys.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback