Emma är hemma!

Hallå på er! Nu är jag också hemma i kylan (fan va kallt ni har det!), sen i går kväll kl 20.05 lokal tid (klockan var 02.05 i Thailand). Efter en lång flygresa på mer än 11 timmar kom vi till Arlanda i ett stycke. Vi tog vårt bagage och haffade närmsta taxi hem. Var hemma halv tio tio och relativt pigg! Hade snackat med David i mobilen på vägen hem och det var bara att sätta igång och packa upp lite. Slängde in en tvätt, vek all ren tvätt som låg över hela sängen... Riktigt duktig va jag! Somnade elva eller tolv ganska fort som tur var, vaknade innan jag skulle upp, piggare än jag trott. Väl upp och på G att göra mig i ordning kom fler familjemedlemmar upp, alla vaknade vid sju tiden helt enkelt. I Thailand är ju klockan mitt på dan! Jag var den enda som skulle jobba idag... Men för tusan! Det är ju bara två jobbdagar kvar nu! Naaajs.

Kommer ha fullspäckat schema nu! Galet. Ska till David direkt efter jobbet och äta middag hemma hos hans föräldrar + syrran och syrrans pojkvän som är hemma från England över jul. I morgon är det jobb igen, sen direkt till Uppsala för att fira Lilla Julafton med pappa. Kommer bli julmat då också! Gud va gott! Har ju bara ätit det en enda gång i år och det var en lunch på jobbet :)

Jag måste verkligen hinna med allt jag ska göra. Måste köpa tandborsteskaft till min eltandborste... Och nåt mer jag inte kommer ihåg nu... Sen måste jag ju också hinna träffa folk! Och fira nyår! Och lägga upp Thailandbilder såklart! Galet.

Puss så länge!
/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback