He popped the question!

Sambo. Inte sambo. Sambo. Inte sambo. Sambo. Inte sambo. Sambo?

Man kanske kan förstå vad jag syftar på? Jo. Precis som det ser ut, att bo ihop eller ej? Älsklingen frågade igår om det inte skulle vara trevligt att bo ihop ändå, som nu t ex när vi inte kunnat ses speciellt mycket alls pga att man har mycket för sig på olika håll - vilket leder till att man saknar varandra? Om vi skulle bo ihop skulle vi i alla fall ses åtminstone varje kväll!

Så. Vad är det som håller mig lite tillbaka från att utbrista "Tjoho! Precis vad jag tänkte, let's DO IT!"? Det kan man fråga sig. Är det för att jag tänker följande: Det är för tidigt än - vi har lång tid på oss att bo ihop sen. Jag vill ha ett eget place först en tid  - där jag kan göra precis som jag vill (ha rosa prylar överallt, hjärtan och fluff). Att vi kommer gå på varandra - liten yta att leva på för två? Det är hans lägenhet - inte min eller vår, med hans grejer, för var i hela friden skulle mina prylar få plats? Tänk om jag skulle vilja soooova och slöa medan han vill dra igång en förfest och parta hela natten lång?

Okej, som Älsklingen sa igår, jag bygger mest upp scenarion som kanske aldrig ens kommer att inträffa, och gör dem det så vadårå? Det är väl något man någon gång måste gå igenom i vilket fall, har för mig att det kallas livet.

Så. Vi vänder på det: Vi skulle kanske inte ses för ofta/bli galna på varandra ändå - man är ju upptagen mest hela tiden i veckorna. Jag slipper pendla med väskor hit och dit hela tiden - drives me crazy! "Ekonomiskt praktiskt" som D sa - lite oromaktisk anledning kanske, men sant. Vi skulle kunna vara vuxna, storhandla och sånt. Jag behöver inte släpa runt på extra skor om mina fötter skulle dö i heelsen - det är nära till pendeln (hehe)! Jag skulle få spendera så mycket tid som möjligt med min Babe ♥

Hum, hum. Just nu innan jag åker till England behöver man inte göra slag i saken. Men sen när jag kommer hem kan man ju fundera och filura lite - visst. Jag vet ju inte riktigt hur mina närmaste år kommer se ut heller, alla de där valen man ska göra du vet, så som man brukar säga "Framtiden! Den utvisar.. Framtiden finns...!? Hum öhh..." Nää, jag vet inte vad man brukar säga, men ni fattar!



/TheSamboToBe?

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Precis som du känner, känner Johan också.. det är därför han inte bor med mig.. Han känner att lägenheten är MIN och inte vår och han vill också bo i egen lägenhet ett tag.. Men det känns så onödigt för då ses vi ju inte lika ofta... Jag skulle helst se att han flyttade in hos mig eller att jag sålde min och köpte en tillsammans så att den är VÅR!!! Så jag förstår dina tankar..

Hade ni haft mer än 1 rum hos D kanske det vore ett lättare beslut, eftersom man kan vara i olika rum om det behövs...

Puss

Postat av: Emma

Mm precis. Det känns ju mest som om det är hans, och jag vill ju inte komma och styra och ställa liksom ;) Hum.. Kan ju fundera när jag är i England! Puss

2008-12-03 @ 12:52:26
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: Alina

Woho! Sicka grown-ups! Yeah! Lycka till med beslutet! Puss <3

2008-12-03 @ 16:07:46
URL: http://gretalina.blogg.se/
Postat av: Emma

Hehe i know! Very grown up. :D

2008-12-04 @ 09:23:20
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback