Regn och rusk

I dag regnar det på "ganska" bra! Mina rosa stövlar med lila prickar fick rycka in på väg till jobbet och paraplyet likaså. Det är trist med sånt här väder. Det är mörkt och blir liksom aldrig ljust, inte ens mitt på dagen, och nu när man behöver ljuset som mest!

Igår tränade jag och Loijs på SATS (Aerobics) och det var riktigt kul! Det var min tredje gång med den koregrafin så nu hänger man med riktigt bra. Så bra att jag kan sluta stirra på ledarens ben och armar och istället börja kolla på mig själv i speglarna. Jag ser ju riktigt het ut emellanåt! :) Yeah! Att svetten rann behöver jag väl inte tillägga?

När jag kom hem läste jag ut den sista Harry Potter-boken... Ja spännande var det minst sagt! Men nu när det är "över" med Harry Potter-böckerna känner man sig lite "Jaha... Vad nu då?" Men bra är dem! Grymma minst sagt. Så nu har jag ett liv igen, böcker kan verkligen få mig att leva mig in i dem och vilja läsa non stop. Ska spara böckerna jag inte läst än till Thailand, bland annat Snabba cash som Emil köpte på scout-julmarkanden i lördags, de två böckerna jag fick jag när fyllde år (Remeber me? och Tusen strålande solar) och Dödgrävarens dotter på engelska som jag köpte på julmarkanden. Kommer bli härlig läsning på stränderna i Thailand! Löööövley! Bara 11 dagar kvar nu! Jisses. Måste börja packa... Och betala räkningar. Och städa mitt rum (vi går inte ens in på det). Ska inte träna efter jobbet så det blir till att ta tag i sån tråkig skit på en gång när jag kommer hem! Punkt.

Hej å kram.



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback