Sola och bada... Na na na!

Ja, vad tusan gör jag här när jag borde ligga i en sån där skön solstol på stranden?! Det kan man undra sig. Ärligt är man lite less på att sola nu ;) Hehe. Närå. Men jag måste ju kolla in då och då, kolla mailen, läsa vad min Älskling skrivit och skriva ett långt mail tillbaka... Saknar dig! För övrigt är detta typ rekord när det gäller bloggning, alltså i att blogga inget alls! Galet. När jag kommer hem blir det mer - det vill jag lova! Ska försöka ta massa bilder av lillebror Emil också, han har tagit mest bilder med sin baby (systemkameran) - fin fint.

Har självklart shoppat en hel del också. Men det tar vi sen när jag är hemma! Måste dock säga att snorklingen på Similian Islands var helt otrolig! Jag som aldrig har snorklat blev lätt avskräckt först, galet att andas under vattnet, sen läckte såklart cyklopet + att vågorna gick. Så jag tog en flyväst för att inte oroa mig för drunkning och andning på samma gång. Hehe. När jag väl fick in snitsen blev man mäkta impad. Hitta Nemo på riktigt! Såg massa Dorisar ingen Nemo tyvärr (clownfisk) en trumpetfisk och en drakfisk (tror jag - men jag är ganska säker!) och massa annat. Similian Islands är en av världens 10 finaste ställen att snorkla el dyka. Nästa gång ska jag nog testa på att dyka också! Hum... Ja det var fantasktist fint iaf! Familjen från Carefonien sa att något så här fint kommer vi aldrig uppleva igen. Sanden var som mjöl btw. Kan fortsätta i oändlighet! Men solstolen hägrar!

Hoppas alla hade en fin (vit?) Jul där hemma! Tack för alla sms, svarar när jag kommer hem lite dyrt att svara på alla från Thailand! :)

Många kramar till er alla från värmen i Thailand!
/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Låter alldeles underbart tjejen. Nu längtar jag ner ännu mera :)

Njut av dina sista dagar där nere :)

Puss

Postat av: Johanna

Hej Emma!



Ville bara meddela att jag också ska till Brighton nästa år, vårterminen 09, och läsa engelska på Loxdale Centre, dock börjar jag 2 februari. Min ansökan är skickad men jag har inte fått någon skriftlig bekräftelse, bara muntlig, så jag vet ännu inte vart jag ska bo.

Jag ser fram emot det även om det är lite nervöst, men samtidigt vore det ju konstigt om man inte var lite nervös?!



Hälsningar Johanna

2008-12-28 @ 11:36:32
Postat av: Emma

Ojoj, vilket sammanträffande! Vad kul! Vi hamnar säkert i samma klass, fast vad vet jag. Man ska ju göra nåt test och se hur bra (el dålig;) man är. Men vi kommer bara vara svenskar iaf. Har du något mail eller så? Eller så ses vi i skolan :) Jag kommer ner den 4e. Lite nervös är det nog bra att vara ja :) Ha det bra! /Emma

2008-12-29 @ 09:02:04
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback