En glad nyhet är i alla fall

...att solen skiner! Det bästa med att dagarna blir längre och ljusare är att det numera är ljust redan vid sex-tiden på morgonen och man kan vakna någolunda "naturligt". Att det inte är bäcksvart i rummet när man vaknar gör så otroligt mycket för morgontröttheten!

I morse när vi stod på träningsgolvet på jobbet och gav gärnet till de sista låtarna, sken solen in som bara den genom fönstrena och det peppade, om något, bara mer! Tänk vad lite solsken kan göra. Två sekunder senare när vi tittade ut seglade det snöflingor ner från himlen... Va? Ska det snöa nu? Det var ju våroch vårfåglar nyss?! Suck. När gympapasset var slut och vi skulle gå in till kontoret igen sken solen lika starkt som förut och snöflingorna var som bortblåsta (bort-smälta?).

Solen skiner fortfarande, vi har ätit tårta för en kollega som fyllde år, lunchen var god, vi har fina blommor på receptionsdisken, jag är ensam hemma hela helgen och på lördag är det fest med mina girls! Imorgon är det Afterwork med kollegorna och då har helgen bara börjat. Detta kommer bli en sköön helg! En lunch med D på lördag, myspys. Var ju JÄTTE länge sen vi sågs nu... Typ fyra dar... Hurm.. Äsch nu ska vi vara positiva när det är solsken utanför mitt fönster och allt! Solsken ute, solsken inne, sol i hjärta, sol i sinne!

image1934

Morgonstund med solsken är guld värd.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback