Love is in the air

Imorgon är det kärleksdagen. Idag är det bara onsdag.

Jag har varit duktig och konterat ALLA fakturor jag hade liggandes, det är inte lite av den varan direkt, ca 75st sammanlagt allt som allt... *klappar på axeln* (haha tänk att jag använde "fjortis stjärnorna"!) Ja, vad mer? Igår tog jag det riktigt lugn, kollade på en väldigt dålig film jag fick med en Cosmopolitan för ett tag sen. Den var så dålig att det kändes som mina hjärnceller tillbakabildades... Faktum kvarstår att det är skönt att slippa tänka ibland ;) Sen organiserade jag min musik i iTunes, tog bort all musik jag hade där och sen rensade och strukturerade jag i min "musik mapp" för att sen dra in alla musik i iTunes igen! Sicket hästjobb, men nu är det gjort och det är strålande! Hehe. Lite gör mig glad... Något annat som gjorde mig glad var ett väldigt sött sms... ♥

(Ett engelskt samtal kom in och jag freeeekade som vanligt, men det är bara att ta tjuren i hornen och försöka få fram lite ord som blir en bra konversation... Han är ju trots allt trevlig den mannen, bara han inte tycker jag är en looooser bara för att engelska inte är mitt modersmål. Övning ger färdighet som det så fint kallas. Ska hem och läsa minst 50 engelska böcker nu bara för det!)

Har ätit tio bitar sushi till lunch idag - mycket gott! Solen skiner in genom fönstret - helt underbart! Det är en väldigt fin dag där ute, synd att jag inte kan gå ut och "ta" på den... Men titta kan man ju alltid! Tänk vad solsken, längre och ljusare dagar kan göra med humöret! Mitt humör strålar ikapp med solen om jag säger så :)

Love, love, love... All you need is love! ♥

image1863

Dagens kärleksfulla...

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback