Modemissarnas mästare

Haha. Kollade lite på Sydafrika-bilder och en sak jag särskilt minns är att vårt bagage blev kvar i Heathrow och sen hamnade det på någon annan ranch tills det äntligen kom till oss fyra dagar för sent. Detta innebar bland annat att vi kollegor delade allt sinsemellan. Var det inte deo (eller rollon som de lite äldre kollegorna kallade det;), så var det solkräm eller t-shirts. Jag fick t ex äran att låna en kollegas (big boss från Norge) safariskjorta som det passande nog stod Vhembe på (ranchens namn). Denna skjorta matchade jag med det jag hade att tillgå; samma strumpor sen fredagen då vi började resan, samma mjukisbyxor, den rena safariskjortan (inte så ren efter några dagar dock), den väl använda munktröjan, underkläderna... Jag måste säga att jag var duktig och packade med ett par extra trosor och det är jag såå glad för! Men bh och strumpor var illa misshandlade efter de fyra dagarna i värmen ;)

För att visa hur jag såg ut, från morgon till kväll, på ranchen uppe vid gränsen mot Zimbabwe och Botswana i Sydafrika, bjuder jag på en fiiin bild. Eller ska jag säga finn fem fel? (Jag till höger - om det går att missa.)

image1853


Svar på "Finn fem fel": Var ska jag börja? Nerifrån. Mina Puma sneakers - väl använda i hettan och den röda sanden, de är inte vad de en gång varit kan jag lova. Strumporna - de gick att ställa rakt upp efter dessa dagar, behöver jag säga varför? Vidare till mjukisbyxorna: svarta + värme = värmebölja - INSTOPPADE i strumporna (detta måste vara det värsta á la modemiss) men jag var rädd för alla kryp som skulle kunna krypa in och upp under byxorna, hade blivit ganska uppskrämd av andra kollegors berättelser från när de varit där tidigare. En oversize safariskjorta storlek XXXL (dock sval och skön) som jag fick fin fin bonnebränna av när jag väl tog av min väldigt orena och varma mörkblå munktröja i värmen. När munktröjan tjänade sitt syfte i gryningen och i skymmningen (ganska kyligt då) gjorde den min siluett något mer slimmad än när jag bara lät safariskjortan hänga fritt. Vilket alltid är något! I fejjan var det solkräm som regerade snarare än make up och håret var slarvigt uppsatt i knut, toppat med solbrillor. Jag bojkottade keps, för det första var de för små för mitt BIG head och för det andra är keps verkligen inget jag klär i! Jag ser antingen ut som en golfare eller turist. Det senare var jag i och för sig, men det behöver man ju inte skylta med!
Notera också att mina outfit ser sådär härligt nonchalant ut, som jag bara slängt på mig något och inte brytt mig om hur resultatet blev. Vilket är ganska exakt vad jag gjort, hade inte dirket några valmöjligheter ;)

/emmaFashionStar

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback