Myspys

Igår var en riktigt mysig dag. Jobb som vanligt, sen vidare in till stan (lämnade tillbaka skorna på Wedins), vidare med t-banan till Fruängen. Har aldrig åkt ända till Fruängen med tunnelbanan förut så det var premiär! De vankades middag och sen bio. Vi såg på Cloverfield. Den var filmad med en filmkamera hela filmen och det började med en avskedsfest för en kille som skulle till Kina. Helt plötsligt skakar hela marken och sen börjar ödeläggningen av Manhattan - i princip. Den va hemsk, läskig, men jag gilla den ändå på något skumt sätt. D däremot gillade den inte alls och var jättebesviken. "Vi hyr en bra film nu istället, så här kan man inte sluta kvällen. Nästa gång väljer du film!" Riktigt upprörd med andra ord;)

image1884


Vi hyrde därför nån film som utspelade sig i Kina eller nåt, de springer omkring i luften typ och dödar varandra ;) De är verkligen annorlunda sånna där svävande-i-luften-med-svärd-och-fina-tyger-som-fladdrad-filmer, stilla, fina, vackra och konstnärliga. Det är ju action i och med att de dödar varandra (typ) men det spelas lugn och fin musik samtidigt så det blir mer ett skådespeleri, ett konststycke. Det är inte min favorittyp av film, men det är aboslut något att lägga ögonen på någon gång ibland :)

Imorse fick jag gå upp en halvtimma tidigare än vanligt, för att resevägen måste räknas in i tidsplanen... Gäsp! Men det var det värt, många gånger om. :) Trots det som sägs om tjejer i sammanhanget "göra sig i ordning på morgonen (eller inför en fest)" kan jag vara riktigt effektiv och snabb om jag vill, så jag kom till och med tidigare till jobbet bara för det :) En koppkaffe senare och jag kom igång ganska bra!

Ha en fin dag på er, och gulligt av dig att ringa sötnos!
 
/emma.

***
"Är det du och jag nu?"

Fina kommentarer
Postat av: Angelicas Closet

Jag har faktiskt aldrig hört om den filmen.
:P

Postat av: Magnus

Nu ska vi inte tala illa om Cloverfield här! Jag såg den på premiären och om jag får säga mitt; så var det den absolut bästa bio-upplevelsen någonsin när det gäller sådan typ av film! Helt otroligt coolt tycker jag att det var! Och samtidigt var det en romantisk film också, om man nu verkligen lever sig in i handlingsdramat! Så det så! ;) /Magnus

2008-02-20 @ 18:34:18
Postat av: Emma

Jag sa ju aldrig att jag tyckte den va dålig, det va ju D som tyckte det.. ;)

2008-02-21 @ 09:18:43
URL: http://emmajohanna.webblogg.se

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback