Sen kommer helgen

Idag är det fredag (igen) och snart är det helg! Ska bli underbart:) Imorse svettades jag ock kollegorna lite på ett Core-pass och det är verkligen en härlig start på dagen! (Fasen va positiv jag är ;) Det mest känns faktiskt positivt om jag ska vara ärlig!

Idag efter jobbet ska jag och D åka ut till hans landställe som ligger på någon ö jag aldrig kommer ihåg namnet på (?) Den ligger nära Värmdö iaf (Värmdö är inte ett lika komplicerat ord/namn). Det ska bli hur mysigt som helst! Sen på lördag är det middag hos D med hans friends och ja söndag... Sega-hela-dan som vanligt? Ska försöka komma iväg och träna på söndag eftermiddag, måste ju träna minst tre gånger i veckan! :) Kommer bli en underbart mysig helg! Jag köpte vin igår, mamma fick komma och hjälpa mig, är helt lost på viner och på systemet i överhuvudtaget! Tog fram legget i förebyggande syfte, men våga inte riktigt lämna fram det i kassan så både jag och kassören tvekade sådär fånigt... Från och med nu ska jag räcka fram det på en gång. Även fast jag inte vill. Hade ju t o m glasögon på mig igår så jag såg sådär vuxen och förståndig ut. Äh jag fattar inte logiken... Senare när jag blir typ 35år kommer jag VILJA att de frågar om legitmation istället. Snacka om i-landsproblem va? :)

Just nu knaprar jag Läkerol som vilken gammal tant som helst. Börjar överväga att jag är smått beroende...

Och juste! Vår sötnos till Hugo ska kastreras idag.. Stackarn kommer bli kul-lös :( Men han är som en brunstig tjur på hunddagiset (bland löp tikar och olöptikar med för den delen) så det är den enda lösningen, han lider om inte annat själv för att han går omkring och är sugen hela dagarna. Men ändå, hoppas han är samma glada vovve efter operationen idag! Tänker på dig pluttis! ♥

image1894

Tänker på dig sötnos!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback