Submit

Jag sitter i min säng med datorn i knät och känner att jag har en del att ta igen. Typ, ja massor! Kan ju alltid börja med dagen (onsdag).

Idag gick jag upp i vanlig ordning efter att ha snoozat så många gånger att väckarklockan tröttnar, in i badrummet framkalla ansiktet och sen vidare upp i köket och hälla upp lite fil. Jag hasar ner för trappan sätter mig på sängkanten och slår på tvn. Jag har fått en ful vana att kolla på Beverly Hills (ite direkt hög kvalité på drama) varje morgon, nästan ett helt avsnitt... Medan jag kollar på Beverly Hills äter jag frukost och glor in i garderoben i hopp om att en perfekt outfit ska hoppa upp och bita mig i näsan (det händer tyvärr aldrig). Snacka om slöseri med tid, tv i nästan en timma! Tänk du hur effektiv jag egentligen kan vara! Fem minuter innan jag ska gå till jobbet hittade jag en gammal klänning och bestämmer mig för att den vill jag ha på mig idag. Men, jag säger men, den behövdes strykas. Jag drar fram strykbrädan, samtidigt som jag borstar tänderna (simultanförmåga någon?!) och nåra minuter senare är jag klädd och i full fart mot jobbet. Varje morgon hemma hos mig ser nästan utan undantag ut på detta sett...

Efter jobbet "studsade" jag hem. In med en Viktväktar-micromat i micron (faktiskt riktigt goda!), avnjuter den med mam och Maja. Ner i rummet, på med träningskläderna, snacka med bror Emil om surrowndsystem, högtalare, baslådor, recivers och gud vet allt. Lägger på, hoppar i ytterkläderna och iväg till Friskis med mam. Där avverkar vi ett Body Pump pass och jag kan knappt röra mig nu. Redan. Tänk då hur mör och rörlig (läs: vig) jag kommer vara imorgon! Yeah! Till råga på allt ska jag imorgon ha ett Core gympa pass direkt på morgonen innan jobbet med start kl 8.00!

Nu jävlar ska det hända saker!

Dagens nystrukna klänning med tillhörande accessoarer, gråa "tights" (gillar inte det ordet därför blev det " (situationstecken) vid det) svarta koftan och.. Äh vem vet. Här är lite pics iaf!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback