The weekend

Nu ska ni få höra. Jag har haft en toppen helg! I fredags fördrev jag tiden i horisontellt läge, asså när jag kollade på tv. Somnade efter Criminal Minds vid elva och vaknade halv tio (och jag som skulle sova till 12 - minst!) Bara att skutta upp (ironi), vidare upp i köket och äta lite frukost. Sen kände jag mig ganska rastlös, som jag också skrev i lördags så kollade jag på ett x-antal Sex and the city avsnitt, men kunde inte riktigt finna ro att verkligen njuta av dem.. Lockade håret på tok för tidigt, vid ett-två tiden, skulle iväg först vid sju... Vädret var minst sagt suspekt den dagen (hela helgen) först vräker det ner regn som smattrar mot plåten ovanför mitt rum (inte så mysigt efter några månader), sen börjar det snöa! Sånna där stora tunga snöflingor. Helt plötsligt börjar det smattra på plåten igen. Jaha? Efter kanske en kvart-halvtimma slutar smattret och det ersätts av ett vitt virrevarr av snöflingor. Jag höll inte räkningen på hur många gånger vädret ändrade sig den eftermiddagen, men när jag skulle gå till tåget innan sju var det helt vitt ute och snön fortsatte att falla. Mina lockar var inte vad de varit kl 14 samma dag.

Största delen av kvällen spenderades på en libanesisk restaurang vid namn Sahara, nån stans på söder. Vi var åtta pers och alla beställde in avsmakningsmenyn med 16st (eller var det 50?) smårätter (mezes). Det hela tog ca tre timmar, så grymt mycket mat! Men helt lovely! Eftersom man åt under så lång tid var det okej att äta så mycket mat, och man njöt verkligen av varje smakupplevelse... Jag har insett att jag ligger efter på "testa-olika-matkulturer-fronten" och jag skulle verkligen vilja vidga mina vyer och pröva nya restauranger varje gång man bestämmer sig för att äta ute :)

Det var verkligen en kul kväll och efter den goda maten med allt var det innebar, magdansös och massa prat! Sen gick vi vidare till en bar på Götgatan (eller ska jag kalla den is-gatan - ska snart berätta mer om den) dessvärre har barerna inte öppet så länge där på Söder för att det är massa bostadshus och sånt. Men det var mysigt, helt annan känsla en Stureplan-utelivet. Jag är inte så mycket för Stureplan, där man ska vara något man inte är för att passa in liksom... Men det är en annan historia. När de stängde kl 01.00 begav vi oss hem... Sista biten ner på Götgatan var nästan det roligaste på hela kvällen, jag skrattade ihjäl mig minst sagt hela vägen (eller ska jag säga åkturen?) ner för backen. Jag med mina stövlar + klack fick inge vidare grepp i det tjocka lagret med blank-is... Så jag tog tag i närmaste arm och höll i mig för glatta livet. Haha. Jag åkte/gled hela vägen ner för den backen! Ibland åkte jag till och med baklänges och höll hela tiden hårt i personen som gav mig den enda stabiliteten och hopp om att hålla mig uppe. Haha. Shit va kul det var! Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att försöka komma upp för den backen! Vi såg hur folk tumlade runt i backen, ramlade försökte ta sig upp, kom upp, ramlade igen osv. Att de flesta kom direkt från en bar kan inte ha hjälpt vidare mycket ;)

I söndags tog jag det bara lugnt. Städade mitt messy rum. Mamma kom nämligen med den roliga överraskningen i lördags typ tio minuter innan jag skulle springa till tåget, att vi måste lämna tillbaka alla kartonger till flyttfirman och mamma undrade om jag hade några av deras kartonger. Annars skulle vi få betala för dem. OMG. Jag hade tre kartonger, som såklart tillhörde all tre flyttfriman. Dessa tre karonger (med massa grejer i) stog längst in under trappan, framför kartongerna var det fullproppat med andra prylar, mina prylar. Men jag fick snällt riva ut allt och slänga på sägen, på golvet och gud vet var. Sen hällde jag ur innehållet i kartongerna ute i tv-rummet över soffan och bordet. Gissa hur glad jag var på kära mamma och hennes framförhållning?! Men vi är kompisar nu :) Så jag spenderade söndagen till att plocka iordning mitt rum, tv-rums-röran kvarstår dock. Liiite brist på förvaring. Kanske dags för ett IKEA besök! :D En skön helg helt enkelt. Men jag var ändå fruktansvärt trött i morse. Sooova. Ska till Viktväktarna med mor efter jobbet. Dags att trimma och slimma! Beach tvåtusenaldrig närmar sig... Humf. Träningen måste jag också komma igång med.

Dags att komma igång då!

image1815

Man kanske skulle satsa på lite belly dancing :)

Pussar /emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback