Walk the line

Sådär. Nu är det söndag igen... Efter en mycket mysig helg :) I fredags tränade jag direkt efter jobbet och sen bar det av in till stan där jag mötte upp Lovisa och hennes engelsman James som är på besök, Lotta och André + Jenny. Det var sviiinkallt och jag fick vänta ett bra tag där på hörnet vid Pub innan de kom. Vi åt god mat på en thairestaurang, efter det avslutade Lovisa, James och jag kvällen på en ny bar som jag inte kommer ihåg namnet på. Men det var snyggt och mysigt där inne :) Kom hem ganska sent och sov tills jag var tvungen att gå upp (kl 10)... Mamma och jag skulle nämligen gå lite (nåra timmar bara, vilket såklart var meningen att misslyckas) på stan. Vi hade bland annat planerat en fika/lunch på NK och lite shopping. Mamma ville ha en likadan rosa mobil som jag har men det fick hon inte av diverse anledningar, istället tröstshoppade hon en designad, grön, plastbunke som man blandar saker i på NK. Om jag skulle tröstshoppa skulle jag gå direkt till skoavdelningen, inte till hushållsartiklarna... Men smaken är som baken.

Jag hade sett fram emot att shoppa lite lyxigt på NK men blev grymt besviken. Lyxiga prylar på NK är dyrt och jag är en sån människa som har svårt att köpa väldigt dyra grejer, jag köper hellre många och billiga(re) saker :) Därför dissade jag ganska omgående klädbutikerna och den dyyyra skoavdelningen. Istället tog jag med mamma till H&M där vi tog plats vid en spegel och provade koftor och tröjor (det var låång kö till provrummen). "Oj är klockan kvart i fem?!" säger mamma och vi får en himla fart. De där två timmarna på stan hade ganska snabbt förandlats till fler... Vi betalade och jag sprang in på Dinsko i bara farten och köpte ett par stövlar utan klack. De stövlar jag har (utan klack) har lagt av helt, de är hål i sulan och det känns som om man går barfota, vilket inte är så skönt när det är snö ute...

Jag kom hem och vände typ på samma gång. Dags för party! Men vi åkte inte till Upplands Väsby som vi sagt från början, istället blev det mysig middag och senare utgång på Söder. mysigt med middag, massa prat och melodifestivalen! Kan dock inte riktigt smälta att du skulle rösta på den där "Kebabpizza..." Men de vann i alla fall inte som tur var! Vi åkte in till Söder och hamnade på "Underbara bar" och drack drinkar (jag) och öl (killarna) + en och annan cider. Sen drog vi vidare till "Ett ställe" (det tog mig ett tag att fatta att stället hette så;) där dansade vi tills svetten lackade och jag tills nacken ömmade av allt "headbangande", det trodde du inte om mig va? ;) Jag råkade också ramla lite så jag fick nåns knä (eller var det en bordskant? En klack?) på rumpan - AJAJAJ. Nu pryds alltså min högra skinka av ett illsket, gigantiskt blåmärke, de är inte fint alltså! Helt illrött och AJAJAJ. Kan tyvärr inte visa med en bild här - det kan verka stötande! Kommer inte riktigt ihg när vi drog men när vi kom hem var det ganska sent/tidigt. Var riktigt trött imorse och en aningens bakis om jag ska vara ärlig... Senare idag kollade jag på filmen Walk the line och den är ju så bra! Köpte den för ett tag sen och ja, vet inte vad som beskriver den bäst. Men jag gillar den! Segaste dagen på veckan lätt! Nu ska sega jag gå ut med hunden.. Inte så kul men det är ju alltif bra att röra lite på sig, kanske ett skönt sätt att avlsuta veckan och denna helgen.

Till nästa helg kom förslaget att åka till ditt land och mysa, festa och umgås :) Låter riktigt mysigt... Mm... Det är mysigt. I love it.

Hoppas du har haft en bra helg!

image1876

/emma.



"Jag är kanske kär..."
"Jag är också kanske kär..."

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback