666

Förra inlägget var mitt 666:de. Känner jag mig eeviil? Mja. Inte mer än vanligt.

Idag bestod dagen av lite självömkan. Jag hinkade te för mina svullna halsmandlars (nästan äckligt ord) skull, hann somna på soffan två gånger, vaknade till efter andra omgången bland molnen och kom på att jag att ruskigt bråttom till tåget om jag skulle hinna till Ö-hälsan i tid. Tur och retur till Ö-hälsan. Nee det var ju inte halsfluss enligt doktor Floom (jag misstolkade det för From, men det är ju en annan femma), i och för sig är inte svalgprov (ännu ett äckligt ord) hundra procentiga "men vi avvaktar". "Okej..." kraxade jag fram. Bara att springa till bussen igen då. Hann med den precis! + att jag fick åka på samma sms-biljett på tillbaka vägen - det kallar jag flyt! Hemma kollade mamma just på slutet av Love actually och jag slog mig ner brevid henne (trots att jag såg den senast igår - absolut en av mina favvofilmer) med min obligatoriska kopp te... Nu sitter jag här. Min hals är kajko (hur det nu stavas) så jag blir hemma imorgon med, man kan inte prata längre stunder med denna halsen, så att jobba i telefon hela dagen är nog inte optimalt. Thank god for MSN, mycket snack men minimalt slitage på stämbanden :)

Nu äre mat. Som ni kanske ser har det hänt något med designen på bloggen, det är inte klart, men den är på G (igen) och det tackar vi lillebror Emil för, tackar och bockar!

Föresten! Jga glömde nästan bort det som har lite med 666 att göra, lite långsökt kanske, men i alla fall nåt. När jag satt på Lidingö tåget hem pratade jag i min kära mobil och berättade precis för personen jag pratade med att jag var sjuk. Personen som satt mitt emot mig reste sig upp på en gång när denne hörde första stavelsen i ordet sjuk och satte sig lååångt bort ifrån mig. Eh? Okej. Jag skulle ha sagt att jag hade nån mycket smittsam sjukdom som typ.. hum.. Böldpest? Lite 666 (a.k.a eeviil) var det allt att hon reste sig från sin plats och gick, jag ville ju inte smittas med flit om hon trodde det. Hallå liksom.

Anyway, mat var det. Har trotsallt bara ätit lite fil och två mackor idag (känner mig redan smalare;) nerå. MAAAT!
Puss på er och lycka till med tentan lilla Sara!

image1711

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Sandra(frommyowneyes)

Va bra, jag tror inte jag har läst någon av hennes böcker än, men den verkar väldigt bra, ska nog beställa den i Februari medans det är bokrea också, då blir det säkert ännu fler också :D


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback