Det kallar jag karma

Oj oj oj. Du kan inte ana vad som nyss hänt! Alltså något positivt och fantastiskt! Jag och honey har sprungit som dårar och köpt tv, lämnat tillbaka tv och hemmabiosystem. Att jag var ägare till två dyra tv-apparater under ett par timmar gav mig hjärtklappning och att inte säkert veta om jag skulle få byta min "gamla" 26' tv i överhuvudtaget... Med hjärtat i halsgropen och tio minuter till godo, sprang vi genom Fältan med tv och tre kassar högtalare och dvd. Vi satte i princip foten mellan dörrarna innan de skulle stängas för dagen. Inga problem att lämna tillbaka (trots att jag använt tvn en vecka - den funka ju inte) och ja, det var som en sten ramlade från bröstet. Tänk om man suttit där med två tv apparater, den ena större än den andra men med samma pris. Hua. Men som tur är så har jag numera en tv och inget hemmabiosystem. Hemmabiosystemet ska jag ta lite senare när jag hunnit kolla runt lite!

Det bästa av allt. Jag fick inte den tv jag egentligen betalat för! Jag fick VÄRSTING tvn, 32'' men den senaste (och inte att förglömma: dyraste) modellen av Samsung. Värd mer än 10 000kr! Jag betalade 5990kr! Bli inte avis nu :) Men jisses, det kallar jag karma. Något bra måste jag alltså ha gjort i tidigare liv, eller kanske denna vecka :P Hoho!

Nu ska jag alltså kolla på min nya tv och bara njuta av att jag faktiskt kan ha tur, jäkligt mycket tur! Jag bjuder på före och efter bilder, se nedan!

Före:
image1780


Efter:

image1782

Tjoho!

/emma.


Fina kommentarer
Postat av: Emil

De finns 3 olika designer på den tvn du fick; en vit me rött ljus, en svart me vit(kanske) ljusblått och en svart med mörkblå o de verkar som du fick den me mörkblå, o den e snyggast ;D

Postat av: Emma

Eller hur, visst är den läcker :D Mörkblå/blå it is! Du är välkommen i helgen att komma och titta.. Ska kallibrera den också du vet ;P Puss!

2008-01-22 @ 08:22:59
URL: http://emmajohanna.webblogg.se

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback