Efter stormen kommer solsken

I lördags var det storm. Tror ingen missade det. Man märkte det minst sagt nedanför vårt hus längsmed vattnet, när man gick där med hunden kom man knappt fram... Så lördagen var en ruggig dag!

På söndagen vaknade jag av ett sms. Avsändaren var Mam snutt (mamma) och hon undrade om jag ville ta en prommenad i solen på Djurgården. (smart sätt att kominucera i vårt stora hus;) Ja, varför inte? Solen lyste minst sagt in genom mitt fönster... Tänkt att solen lyser när det varit storm, regn och rusk dagen innan?! Det regnade ju från alla håll, uppifrån, höger, vänster och nästan från marken + att det blåste. Hua. Så denna promenad i solskenet såg jag minst sagt fram emot!

Tyvärr försvann solen ganska snabbt, men vi tappade inte modet för det. Jag körde till och med hela vägen till Lidingö-bron (övningskörde alltså) och fick tvinga mig själv att gasa på 70-sträckorna. Tror faktiskt det bara var en bil som körde om mig. Annars inga kärringstopp motorstopp, bara allmän hjärtklappning, speciellt i rondellen vid Willys ;) Men det gick bra! Jag bangade att köra över Lidingöbron - det kändes för stort liksom, så jag tar det nästa gång istället :) Fick visa mina skills och tanka åbäket också! "Det ingår i att köra bil" sa min kloka mor.

Promenaden med mamma var härlig, men det var sjukt mycket folk på Djurgården. Alla hade tänkt samma tanke: fint väder med sol och söndag = MYCKET folk. Jag gjorde jämförelsen att det var lika mycket folk där som på Drottninggatan en lördag ("shoppinggatan" i Sthlm). Haha tyckte mam. Hugo drog som en galning i kopplet för alla intressanta dofter och skällde på en och annan hund. Efter ett varv hann jag och mam bli hungriga så vi gick in på Ulla Winbladh vi har nämligen läst i boken O.S.A. av Denise Rydberg att man får ha med sig hundar in där! Det lönar sig verkligen att läsa mycket böcker :) Vi njöt av verkligen god mat och satt och skratta mest hela tiden! Helt underbart att bara umgås så med mamma, blir inte så ofta av annars... Så vi ska införa nån dag i månaden när vi har lite seriös kvalitéts tid med varandra, mina syskon är såklart också medräknade då! Mys pys.

image1779

Väl hemma, tvn på, lite Sex and the City (sorry, men jag var tvungen hun) och sen filmen Hur man blir av med en kille på 10 dagar, med hunken Matthew MacConaughey (ett av världens mest svårstavade efternamn?) och sötnosen Kate Hudson (man måste bara älska henne). Jag och Maja låg och kved av skratt i min säng, även fast vi sett filmen en miljard gånger, man skäms så mycket för allt pinsamt Kate utsätter Matthew för! Men ack så roligt. Mamma kröp ner brevid mig och Maja efter en stund och strax efter det kom Olle och kollade han med. Jag har nog aldrig haft så många personer + hund i min säng :P Ganska skoj. Sen när filmen var slut tipsade Olle om att denna sköna Matthew även var med i en film på 3an, så jag zappade snabbt över och kollade även på slutet av Bröllopsfixaren, han är ganska fin att titta på liksom :) Sen var det dags att sova!

Här är ett (foto)repotage om Kate Hudson och Matthew Mac(whatever), de är kompisar och verkar ha så roligt ihop :)



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback