En början

Jag vet inte riktigt hur jag ska ta "det här". Det va ju något jag ville, men det är ju inte kul för det... Dags att gå vidare. Vidare ut i livet. Jag kan göra precis vad jag vill och vad jag tar mig för. Det är bara att börja någon stans... Har varit lite sugen att dra långt bort, typ ja. Kanske börjar i england och lär mig engelska :) Vem vet. Det gäller bara att börja någon stans, typ med räkningar och att rensa i röriga lådor och sen ta tag i allt annat som är lite rörigt i tillvaron. Man ska inte ta det mest övergripande först, bättre att börja i liten skala och jobba sig utåt... Tidsnog klarar man av vad som helst!

I längden tror jag på glädje, skratt och allt sånt man mår bra av. För tillfället befinner jag mig kanske under ett moln, men det kan bara bli bättre och jag tror mig redan skymta något ljust där framme i horisonten... Jag vet att jag är på väg, på väg mot min ljusa framtid. Inget kan stoppa mig, för denna gången vet jag vad jag vill.

image1793

Efter regnet kommer solsken. Dags att gå själv en bit i regnet för att kunna uppskatta solens värme när solen väl dyker upp.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback