Nya favoriter

Jag har varit lite dålig på att skriva om mina julklappar, inte för att världen går under eller nåt sånt, men i alla fall! Jag fick väldigt mycket fint, som rosa mysiga tofflor och fint fint proslin av "märket" Matteus, det är handmålade stora fina tallrikar i keramik. Fick två st stora platta, två små assietter och två djupa i färgen rosa, såklart. Har inga bilder på dem då de ligger kvar i sin skyddade inpackning, kan lika gärna ha de nerpackade tills jag skaffar egen bostad! Det fick jag av mor. Av pappa och Jenny fick jag denna "bling-blingiga" lampa från mio, mitt exeplar är dock lite snett och nött så jag måste byta den mot en ny, sånna grejer är jag dock seg på att göra så det kommer väl dröja ett år innan jag kommer på att det är försent att byta... Av darlingen fick jag en berlock, alltså ett tillskott till mitt Thomas Sabo armband! Ett hjärta i silver som det står LOVE på, love it om jag säger så ;)





 
Kan också meddela att jag målade naglarna röda i lördags, bättrade på det idag (dagen till ära liksom) och det är faktiskt lite glassigt med rött lack på nailsen (töntigt att jag slänger in lite engelska och snudd på swengelska ord här och där?!)

Nää, nu är det hög tid att jag enrar sänge och får mig lite skönhetssömn, ska trotsallt jobba imorgon... Har dock lite att ta tag i, det ligger en del prylar på sängen som inte låg där i morse. Att jag lyckas!

image1721

Puss å natti!
/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback