Shopping

När jag inte shoppar kläder på stan så shoppar jag annat, denna gången blev det IKEA i Kungenskurva. Åkte dit med mamma, Olle och lillebror Emil för att köpa grejer till nya huset. Jag hade aldrig varit på den IKEA:n förr och jisses vilken krånglig butik, enorm och man tappade bort sig titt som tätt. Trots detta hittade jag en hel del och knäckte mig budget med 65kr, köpgränsen var 1000kr så jag klarade mig ganska bra ändå :) Var uppe och fixade i rummet till kl ett igår, när man väl kommer igång vill man inte sluta!

En liten miss var lådorna jag köpte som jag tänkte ha ovanför garderoben... När jag kommer hem och har "monterat" ihop dem (tänk: blod, svett och tårar) får dem inte plats över mina garderober! Resten av huset (utom jag) har högre i tak (de skulle utan problem få plats med två sånna lådor på varandra och lite till över sina garderober) så de kan minsann unyttja utrymmet där. Men inte jag, snacka om irriterande! Aja, jag stoppade in lådorna inne i garderoben istället, fyllde dem med sommarkläder, så lite nytta gjorde dem :)

Nu ska jag till OnOff med la familla och köpa mig en LCD tv 32'' samt ett hemmabiosystem (min stereo har ju krashat så why not?!). Jag blir lite nervis, det är ju en hel del pengar! Men jag vill ju ha det... Woho! Emma ska bli med tv och grymma högtalare! Tjo! Dags att hoppa ur pjamasen och åka iväg då!

image1723

image1724

Pussss!

Fina kommentarer
Postat av: maria

Alltid lika kul med IKEA :)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback