Teaterapa

Hoho. Haha. Hehe. (Om jag börjat bli positiv igen? - För tidigt att säga, men igår var det "svacka" som gällde). Det är bara så komiskt allt. Man kan nästan bara skratta åt det. Herregud.

Vi har haft Collegekurs här i två dagar och det är ett himla springande vill jag lova! Nyss hade de fejkade spontana kundbesök, för att öva (de är helt nya säljare), alltså jag skulle "spela" receptionist. De ska komma in genom dörren, presentera sig för mig och fråga efter inköpsansvarig. Jag ska då ringa upp vederbörande och framföra att det är någon där som vill prata "business". Den "inköpsansvarige" spelar svår och jag måste fråga säljaren frågor, vad det gäller, om de har bokat tid osv. Efter mycket om och men får säljaren äntligen träffa den inköpsansvarige. När som hellst kan också min telefon ringa och då är inte lite påfrestande att sitta och argumentera för en säljare till en t ex rektor som inte har tid och spelar svår. Tjo! Allt detta filmas med en videokamera, så de senare kan kolla på skiten och disskutera vad säljaren gjorde som var bra vs. mindre bra. Så idag har jag visat mina skills när det gäller skådespeleri. Kan säga så mycket som att det är ett omväxlande jobb.

By the way
så har jag en egen vilja, jag ska bara lära mig att använda den. Jag har också ett stort mod men som jag måste våga använda. Jag har många åsikter, men vågar ännu inte uttrycka dem. Jag vet vad jag vill, men kan inte riktigt sätta de rätta orden på det. Lite utav av en marionette, men det ska det bli ändring på!

image1790

De vet i vilka trådar de ska rycka...

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback