Andra gången gilt

I lördags var det äntligen dags, för andra gången, (Jag behöver väl inte säga mer angående "floppen"?) att se mästerverket Sex and the City the moive på bio! Jag och Elina träffades inne i stan för att hämta ut biljetterna i tid och dubbelkolla att vi verkligen visste vilken bio vi skulle till. Jodå. Till och med tjejen i kassan dubbelkollade med oss. Hon kom ihåg mig och Henke från i torsdags och skämtade att vi visst hade bokat biljetter för "Hulken". Haha. Skitkul! Not. "Samma biograf, ny tid och annan klänning" sa jag. När vi (läs: Elina) fått biljetterna gick vi för att få en "glamorös" lunch i magen... på MacDonalds... Eh. Inga kommentarer. Tydligen (enligt Elina) har de en god ceasarsallad där :) Måste varit lite underhållande för dem som satt där när två tjejer uppklädda till tänderna kommer in på Donken. Elina hade en superfin svart klänning med gråa och vita prickar på och jag tog min klänning jag köpte i Nice för två sommrar sen och rosa heelsen + en lika rosa clutch. Väldigt genomtänkt med andra ord. Jag lockade till och med håret lite, kände mig som Carrie faktiskt :)



Så här glada var vi efter mästerverket, om inte gladare! Men vi stod i toalettkön och korsade benen så det var aningen svårt att visa hur glad man var just då! ;) Men tro mig glada var vi!



Att trippa omkring i högklackat har sina baksidor. Skavsåret var ett faktum och jag haltade mig mot Älvsjö där den nalkades middag med Viktor och hans tjej, Älsklings D och min lillebror Emil. Det blev en fin middag och vi var hemma runt 1 - halv 2 på natten (Emil och jag) om jag minns rätt. Och skavsåret? Ja, det var lätt värt det, att få trippa omkring i de fina skorna en SATC-dag som i lördags.





/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback