Det börjar närma sig

Nu är det sista dagen innan jag får gå på min efterlängtade semester! Det börjar med en fantasisk resa i Paris med mon chéri! Min väska är redan packad och klar och befinner sig just nu i de södra delarna av stan (David tog med sig den när han åkte i morse). Den vägde 14kg i morse så jag måste nog packa ur något (typ två klänningar och nån/några topp/ar?) då max vikten är 15kg.Jag ska nog klara det! Vi är ju trots allt bara där i några dagar :) Min packningslista är nu förprickad och jag hoppas att allt är med!

På fredag när vi landar på förmiddagen ska vi ta buss till hotellet som ligger i Montmartre väldigt nära Moulin Rouge och Sacre coeur i de äldre kvarteren. Tydligen (enligt David när han var där med Viktor ;) så ligger det ett x antal strippklubbar lite längre bort, nähä?! Haha. Killar alltså! Vi ska äta middag på La Coupole på fredagen, skaldjursplatå blir det - min farbror Thomas tipsade om det! Det ligger en bit bort på andra siden floden Seine från där vi bor. Jag ska få testa på Paris Metro som tydligen är ganska galet ologiskt och kanske att man provar sig på att äta sniglar? :) "Kanske" lite shopping på fredagen, skulle tydligen vara lite sämre väder då, så vad passar väl inte bättre än att vistas inomhus emellanåt, Champs Elysees får stå för le shopping! På lördagen, ja vad blir det då? Jag vill väldigt gärna se Sacre coeur och det ska jag få göra! Hum. Kolla runt lite, fika på mysiga caféer, dricka vin och bara mysa! På kvällen blir det kanske middag runt "våra" kvarter och kl 21.00 börjar showenMoulin Rouge! Jag ska klä upp mig till tänderna i min svarta axelbandslösa klänning med band i midjan med lila sandaletter och en guldväska (lutar det åt). Jag och älsklingen kommer "få" en flaska champagne och vi kommer minst sagt att få det riktigt riktigt trevligt! Min syrra har lovat en hög nivå av underhållning när det gäller Moulin Rouge! På söndagen åker vi hem vid 14 - 15 tiden, men nåt kanske vi hinner med innan bussen till flygplatsen? Visst låter det härligt!

Åhh. Snart sitter jag och min kärlek på planet till Paris!!



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Ni kommer få det så bra där nere.. Önskar att jag och Johan också kunde göra en sån resa utomlands, men vin får bara Öland i helgen ;)

Vi hörs när du är tillbaka i Sverige, så får vi ses när du är tillbaka i Stockholm igen :)

Puss

Postat av: Emma

Jaa! Vi kommer få det strålande fint! :) En weekend på Öland är väl inte fel det heller?! Lite miljöombyte gör ju susen! :) Absolut! Vi ses när jag är back in town så att säga :)

2008-07-10 @ 14:38:06
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback