En vecka på västkusten

Jag åkte som sagt till västkusten förra veckan på måndagen. Väldigt smidigt gick det! X2000 hela vägen till Tanum där mamma och Olle hämtade upp mig. Jag spenderade lite tid i Strömstad, träffade fina kompisar och röjde på vinden där jag har alla prylar sen min tid i Strömstad. Alina och Karin fick jag en dos av onsdag till torsdag. Vi ses inte ofta men vi har det alltid lika kul för det! Alina och jag "gjorde stan" i vanlig ordning på fem minuter, fikade lite och pratade om livet. Sen mötte vi upp Karin och tog oss varsin gratinerade natchos med massa gott på Park. Mums! Efter att vi proppat magarna fulla gick vi till f.d. Tobaksvalvet (kommer inte ihåg vad det heter nu) och köpte godis och hyrde en film (Ett öga rött). Vi hade det helfestligt! Jag sov över hos Alina och fick ett par timmar med henne på torsdagen också...



Alina och jag på Park...



Karin också :)

På torsdag kväll, efter lite seriöst strandhäng på Capri och besöket på tippen med en del av mina grejer åkte vi till Resö. Det ligger en bit ifrån Strömstad, kanske en halvtimma bort. Mamma drömmer om en sommarstuga där... Vi köpte med oss räkor, baguetter, aoil och cider att avnjuta på klipporna vid havet. Det är sommar för mig det!



Resö, på väg till klipporna...



Jag tar täten följt av Maja och Mamma..



En suddig bild på Emil som ska fiska lite.



Dags för räkor! Muummms!

Efter en vecka i lugnet, med böcker, fisksoppor och lite halvtasktigt väder åker vi vidare mot Göteborg. Familjen fortsätter söder ut medan Emil åker hem och jag stannat kvar i Gbg för att besöka Sara och Josefin. Sara var lite små krasslig så hon hade bunkrat upp med massa godis, glass, kakor, choklad - you name it! Alla mina favoriter :) Vi kollade på filmen Rainman som alla sett utom vi och filmen Kissing Jessica Stein. Riktig segardag med andra ord! Underbart:)



Film-mys-slöar-menyn i Sara och Leos kök...



Sjuklingen Sara i soffan med allt godis framdukat, ett lakan för fönstret och vi är redo för en eftermiddag med filmer!

Tyvärr tog jag inga bilder hos Josefin (skämmes!) men jag kan säga att det var riktigt najs där i Kungälv... Hehe. Närå, Kungsbacka ;) Vi åt ju glass och promenerade lite i det fina vädret + att vi gick på bio och såg Handcock som faktiskt var riktigt bra! :)

Det var lite ur min vecka det :)

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback