Fina dagar

Dagarna flyter ihop för mig eftersom jag är en sån där semesterfirare. Jag är inne på slutet av min andra vecka och har bara nästa vecka kvar. När man säger det så är det nästan sorgligt... Att tiden går så fort! Och att börja jobba igen suger faktiskt. Vädret har varit strålande från den dagen jag kom tillbaka från västkusten. Jag har hunnit få en ganska bra bränna alltså! Ska se om jag hittar lite före och efter bilder;) I fejjan får jag dock aldrig färg och att visa upp andra kroppsdelar ska nog tänkas över - noga;) (Vad räknas som porr?)

I går blev jag hembjuden till fina
Elina som jag mötte upp vid Gärdet och sen fortsatte vi resan till Spånga. Jag har aldrig varit där, så det var helt nytt för mig! Jag fick se Elinas lägenhet som var jättemysig och perfekt size på. Genast fick jag lust att ha ett eget palce, men det är väl inte det optimala just nu... Vi började genast med maten då magen började kurra (i alla fall för min del, semesterfiraren). Elina bjöd på "Hotta räkor" som består av räkor (nähä) i en sås av vitlök, curry, cremé fraische och sånt + ris. Riktigt gott! Vi laddade med baguett också som vi doppade i såsen plus mumsigt rödvin! Blir nästan hungrig nu... Sen gjorde jag riktigt goda Cosmopolitans av de tre gyllene ingredienserna Vodka, Cointreau och tranbärsjuice. Vi avnjöt första Cosmon på balkongen, sen förflyttade vi oss till soffan med en ny Cosmo och en Sex and the city DVD. Rabarberpajen blev klar och vi åt oss ännu mättare om det i överhuvudtaget var möjligt. Jag kunde knappt sitta utan halvlåg mer ;) Klockan tickade iväg och det var dags att ta sig hemmåt. Jag måste säga att det var SKITläskigt. Jag åkte buss, sen hittade jag inte tunnelbanan och ringde Elina i panik, men då hittade jag den. Det var massa gäng som stog och hängde, kollade på mig i min (alldeles för) korta kjol. Jag var helt ensam där nere på perongen och sen kom det en utlänsk snubbe på typ 28 år som fråga massa frågor. Hua. Men jag kom hem! :)

När jag besökte Elina hade jag på mig detta... Nästan för varmt!



Ser ni vilket färgtema balkongen har? :)



Vi drack ur stora coctailglas i färgen blå..



Jag var inte sämre - såklart!



Söndagen, idag alltså, spenderades på Långholmen med söta Frida i den gassande solen. Visst låter det bra? Jag kunde inte ens gå till tåget som skulle ta mig in till stan och vidare till Långholmen innan jag smälte bort. Att hoppa över shoppingen som var planerad för solning och mycket bad kände som ett riktigt bra val! Vi snackade oss igenom dagen och badade stup i ett, tog senare en välförtjänt sallad i Tantolunden, en ceasarsallad såklart:) Sen åkte jag hem till min lillebror, smörjde in min solbrända hud och läste ut ännu en bok och den är inte tunn direkt och texten är nog den minsta på länge - bra var den också! Ännu en fin dag med andra ord!

Nej, nu ska jag nog röja lite. Man måste ta tillvara på inspirationen när man får den! :)

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Tack för fredagen sötnos. Jag hade jättetrevligt, det får vi göra om snart :) Kanske med killarna nästa gång ;) Ha det gott sötnos. Puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback