Fjällbacka

I morse gick jag upp samma tid som när jag brukar jobba, strax innan kl 6. Jag skulle med Lidingötåget som gick 8.20 och innan det skulle jag förbi ICA som öppnade 8.00. Bra planerat va? Min väska är tung, trots mina försök att plocka ut nåt enstaka klädesplagg var det fortfarande som en solid stenbumling, några kilo för tung. Konstigt. Jag gillade läget och tog den på ryggen som en ryggsäck och styrde stegen mot ICA där lite matsäck skulle inhandlas. Jag dumpade bage, datorväskan och påsen i ett hörn och hittade rätt på en räksallad (tyckte det passande eftersom jag skulle till västkusten) och en Loka citron. Man blir ganska matt av att bära mycket tunga saker kan jag säga... Phu. När jag väl satt på tåget kunde jag slappna av lite. Tog fram datorn och började skriva om helgen i Paris med min älskling. Jag vill inte glömma någonting och jag ska fortsätta skriva och fylla ut med fler fina ord och mysiga saker. Nu har jag i alla fall skrivit allt vi gjort och det blev några A4:a! Det var så mysigt. Saknar dig redan älskling. När jag skrivit ner det mesta började jag kolla på P.S. I love you för femtioelfte gången. Den är sjukt bra plus att det är den enda filmen jag har i datorn :)

Mamma och Olle kom körandes nån minut efter att tåget släppt av mig i Tanum (två stationer innan Strömstad) och vi åkte in till Grebbestad för att köpa middag. Vi köpte färsk makrill i en fiskbutik, färskpotatis, lingonsylt och crémé fraiche. Åhh. Det är västkusten för mig! När vi handlat klart åkte vi till Fjällbacka där pannkakssmet, nyvispad grädde och jordgubbar stod redo. Olle, mamma och Maja turades om att steka alla pannkakor och jag frossade som aldrig förr. Det var allt för länge sen jag åt pannkakor! Oj så mätta vi blev! Eftersom jag inte sov så mycket på tåget passade jag på att ta en tupplur på nästan två timmar efter pannkaksfrossan. Mm. Vaknade lagom till middagen :)

Här sitter Emil (i mammas flees) och mamma på altanen med pannkakor och grädde i högsta hugg!



Utiskten från vår balkong...



Inte så tokigt!



Söta mamma och fina Hugo <3



Nu ska jag dricka en kopp te med syrran. Och bara vara. Kanske ta fram den där boken.. Kan tillägga att middagen på färsk grillad makrill var lika himelsk som det brukar vara. Åhh. Sånt får en att längta tillbaka hit...

Massa pussar och godnatt!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Oh vilken utsikt ni har.. Mysigt.. Vill också ha semester igen :)

Miss you sweetie. Skönt att du i alla fall kan blogga ;)

Puss


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback