Strömstad tur - retur

I dag vaknade jag kl 12. Skönt skönt. Gick upp, åt frukost som Maja dukat fram redan kl 10 och sen suttit och väntat på oss andra.. Vi bestämde oss, med tanke på det blåsiga (kuling varning) vädret, att åka till Strömstad och röja på vinden där jag har alla grejer. Efter mycket om och men kom vi äntligen i väg. Vi åt lunch på Torskholmens kiosk, hamburgare som är deras specialité och som vi starkt förknippar med Strömstad. Fredrik mötte upp oss där och efter lunchen drog vi till hans vind... OM jag har mycket skit där! Jag började rensa och sortera men hann inte så mycket på de timmarna jag fick där. På torsdag ska vi till tippen med det som ska slängas. Hua. När vi äntligen var på väg hem igen kände jag mig så kär att jag var tvungen att skicka ett sms till min älskling.

Väl hemma började vi laga fisksoppa med musslor, lax, havskatt, räkor, saffran och massa gott. Behöver jag säga att det blev en succé? Mm. gott. Kan också säga att det är jäkligt mycket liv här i Fjällbacka. Sen i morse, nåja, kl 12, började festandet. Tisdagsklubben kallas det tydligen. Dunka dunka musik och ungdommar överallt! Det är inte lugnare nu inte. Folk ramlar av båtarna som står uppställda mot varanda och det är mer fulla ungdommar (visst låter jag vuxen?) här än jag sett på länge! Känner mest att jag vill gå och lägga mig nu. Ja. Jag är nog vuxen ändå.

I morgon ska jag till Strömstad igen och träffa sötaste Alina och till kvällen också fina Karin. Vi ska gå ut och äta! Mysigt va? Sen ska vi snacka, uppdatera och snacka lite till. Jag ska sova över hos Alina i Strömstad för att sen sätta igång på vinden igen på torsdag! Kanske får jag hjälp med moppen också och får den såld.. Najs!

Nu ska jag som sagt göra mig i ordning och sova :) Mamma sa nåt om en morgongympa kl 9 i morgonbitti. Hua. Kanske kanske..

Så här såg jag ut idag. Snyggt poasat (?) i stugan!




Puss på er!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Låter som du har fullt upp trots att du har semester.. Själv sitter man och slavar på jobbet resten av sommaren.. Nu är det bara 1.5 vecka tills du kommer hem sötnos. Puss

Postat av: David

Du är alltid fin =)

Men visst är det en sexy pose ;)

Get your cute butt over here right NOW!

kysser

2008-07-16 @ 20:11:56

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback