And off I go

I dag kl 15-nåtning åker jag till Göteborg. Jag ska åka ett Intercity tåg som är allt annat än X2000 vilket betyder att jag är framme på västkusten ca fem timmar senare. Vilket är ett ypperligt tillfälle att plugga till körkortet! Appropå körkortet laddade jag ner några tester igår och när jag kommer hem ska jag sätta igång på allvar med dem, klicka, klicka, klicka och förstå lite :)

Älsklingen hämtade mig på Fältan igår när jag shoppat Saras present, leggins och en t-shirt/topp (som jag har på mig idag). Hittade inget paraply så vi får hoppas på en regnfri helg i Götet! Dave hade investerat i en sprillans bärbar dator som han sen satt och klappade resten av kvällen (typ), han kanske är lite lik mig ändå? :) Jag sprang omkring hemma, försökte packa, var lite hysterisk, pratade stup-i-ett och höll låda. Att han står ut med mig är ett under ;) Neeej nu ska jag inte vara sån, jag är ju en väldig okomplicerad person... Eh. Fel ordval kanske? ;)

I morse blev jag klar ovanligt fort med skönhetsbestyren eller så var det för att jag klev upp så fort väckarklockan ringde (halv sex?). Vi åt frukost i hundra år typ, och pratade en del. Om var vi vill resa och så, eller var Dave vill resa, för jag kom inte på något vettigt att säga. Jag vet ju typ, men varför kan jag inte säga det då? Why, why? Orden fastnar i halsen utan anledning. Jag vet att jag vill se HELA Italien, varför jag hakat upp mig så på just Italien vet jag inte, men det känns så fint. Sen vill jag se det där stora på andra sidan havet, USA, tänk va mycket att se där! Det där med att back-packa, Asien, Australien, alla de där underbara små öarna man bara har hört talas om... Har jag lagt ner det? Jag vet att jag inte vill åka själv på en sån resa i alla fall.. Roligare att ha någon/några att dela alla minnen med och slippa bli kidnappad.. Typ. Har ju fortfarande tid på mig, är bara 20! Men jag känner mig lite stressad i allt det jag "måste göra". Vad jag vill är en annan sak, för det vet jag inte. Sen att jag är ganska lätt påverkad är svårt att höra från annat håll. Men varför ska man skämmas för det? Det är inte direkt något man ändra på en dag heller...

Okej, nu blev det ett "litet" sidospår här.



/emma

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback