Då var det måndag igen

Helt otroligt. Helgen sa swisch som vanligt och det var dags att vara seriös igen. Helgen har bjudit på mycket, mycket dans och fest med tillhörande bagrus (som man säger i Strömstad). I fredags var det personalfest men det har jag redan berättat om i förra inlägget så jag går direkt till lördagen!

Efter lite intensiv "packning" och lite till-fixning åkte jag in till stan för att möta upp Josefin. Jag han gå både till H&M och Ginatricot (det var en osynlig kraft som styrde mina steg) innan Josefin hann i fatt mig. På Gina hittade jag ett fin fint blommig linne som jag slog till på (jag drog av det på kvällens drink-budget) och sen fortsatte vi till Gallerian. Josefin köpte en fin klänning i samma modell som både hon och jag har sen innan, fast i en annan färg. Sen mötte vi upp DaveBabe som var på jakt efter en present till sin syrra och vi begav oss till Gamla stan där vi hittade ett väldigt fint armband till syrran :) Sen var det bara att bege sig hem till D och svida om till party-stassen för att åka vidare, beställa pizza, plocka upp diverse polers (Viktor och Josefin för att vara exakt) och tillslut bänka oss framför fotbollen. Jäkla röta det där sista målet alltså... Sen skulle jag och Josefin möta upp Lovsia, Loijs, Lotta, Sophie, Eva, en annan Josefin (missat nån?) vid Hotellet för en liten fördrink. Söta David skjutsade in mig och Josefin fram till Hotellts dörr så vi behövde inte röra en fena :) + att vi slapp visa legg och bara gick rakt in! Hurra för oss! Jag och Josefin hade bestämt oss för att köra på en vit kväll, så vi körde vitt hela vägen (inga pengar + att det är nyttigt att vara duktig ibland) tills vi kom på att vitt betyder vitt vin. En vitt-vin-kväll blev det alltså :) Efter hotellet droppade vi in på Donken innan vi gick vidare till Ambassadeur där de inte hunnit få listan än så vi gick upp till 1900 (ett loungeit hak) precis ovanför Ambassadeur. När vi senare gick ner till Ambassadeur var det fritt fram, dock fick vi betala inträde... MEN vi visade inget legg här heller!!! Tjoho för oss! Där inne dansade vi alla girls loss på diverse dansgolv, lite slager och tranche/dance eller va det nu heter. Kul var det i alla fall! Jag och Josefin som hade samma klänningar på oss (dock olika nyanser av blå/grön) körde samma dance moves nästan hela natten igenom. Vi fick nämligen dra upp klänningen HELA tiden, som tur var hade jag ett linne under när klänningen hamnade under brösten stundvis ;) Men de där nypa-tag-i-kanten-på-klänningen-och-rycka-upp-så-långt-som-möjligt-dansen var kvällens röda tråd. Vi är stolta. Sen skulle vi hem och vad passade inte bättre än en sväng in på Donken igen för en cheesburgare och Cola. Jag lever verkligen nyttiga livet just nu... NOT! David-snutt ställde snällt upp på att komma och hämta på mig vid tunnelbanan, så jag kom hem i tryggt förvar vid...? Vad var klockan... tre? Sen sov jag som ett barn ända till morgonen därpå.



På Hotellet...



På Donken? (Brat)Peace-tecknet var ett återkommande faktum under kvällen.



Definitivt Donken. Första stoppet för kvällen kl 23.06?



På loungen/baren 1900... Gick in utan att legga här med - woho! Tror det är min vuxna frilla som gör det!! :D

På söndagen skulle jag och David gå på visningar, för min skull, inte för vår skull alltså. Många mäklare trodde det ;)  Hehe.. Det är nog bra att kolla runt lite grann och se vad som finns. Jag fastande inte riktigt för någon sådär hundra procent, men den första är lätt favoriten och om den stannar på det priset kanske det är en möjlighet?! Helt otroligt om man tänker på det... Men som sagt, jag skulle ju inte ha någon lägenhet... än... Eller? Vi får väl se hur det blir! Men att kolla runt är minst sagt nyttigt, det har jag inte gjort innan och hur ska man då veta vad man ska kolla efter eller vad man själv vill ha?! Svåra grejer! Vi får väl se som sagt... Vi åkte en sväng till Lidingö och Villa Söderås där lite av Olles (mammas sambo) släkt befann sig. Bella jobbade just den dagen så jag och Dave fick fika och kaffe for free (gratis är gott och min plånbok gjorde vågen;). Sen åkte vi förbi hemma hos mig, jag lämnade lite prylar och plocka på mig nåt nytt innan vi begav oss hem till Älsklingen igen. Vi åt god söndags-sallads-middag med D's föräldrar och sen gick vi på bio. Vi såg The Happening och jag gillar inte sånna filmer... När man tänker på den så här i efterhand är den inte direkt läskig, men just när man satt där hoppade man till av minsta lilla. Hade hellre sett Hulken som vi var inne på först ;) Maybe next time!

Pöss på er så länge!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback