Dagens i-landsproblem

I morse var det högt tempo redan från början, jag skulle både duscha, tvätta håret, raka benen, föna håret, sminka mig, äta frukost, komma på lämplig klädsel till ikväll (EM-sommarfest på jobbet), om jag fick kort om tid? Ja, det kan man ju säga. Till störst del berodde det på det där med klädseln till ikväll. EM-tema liksom, vad tänkte dem? Iofs är jag med i festkomitéen men jag blev lite nerröstad när det gällde att sumpa fotbollstemat... Tills jag kom på den brilianta idén att vara fotbollsfru! Klockrent! Då får man ju klä upp sig till tänderna och glamma runt bäst man vill! När jag stod och glodde in i garderoben var det ganska svårt att komma på vad fotbollsfrun Emma skulle klä sig med kvällen till ära... Tänkte först ta nån klänning, men alla var för söta och absolut inget Victoria Beckham skulle sätta på sig. Nej, jag fick tänka om. Så istället blev det tighta mörkblå stuprörsjeans med en svart t-shirt från Hong Kong, det är bokstäver på hela framsidan i lite paljetter och grejer, ordet det bildar är märket Moschino. Jag slängde ner mina guldsandaletter också för att förhöja glamour-känslan ytterligare. Tror ni jag kommer gå hem som fotbolls fru? Min Mrs Beckham frilla hjälper mig allt lite på traven ;)

Nu till i-landsproblemet: varför rakade jag benen om jag ändå skulle ha jeans? Åhh. Så onödigt! Med tanke på att håret på benen växer ut på typ tre timmar (okejdå, liten överdrift) känns det onödigt att lägga tid och energi på benen en stressad morgon som denna om jag ändå skulle ha jeans! Det kan ju inte bli mer täckande liksom... Aja. Jag överlever nog! ;)



Oksana Andersson är en riktigt het fotbollsfru (ihop med Christian "Chippen" Wilhelmsson). Hennes garderob hade jag inte tackat nej till!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback