Det kunde man inte tro

Nej, inte ens Älsklingen kunde tro det, när han utbrast "Oj du har ju städat... Va fint det blev!" Jag dammtorkade till och med! De du ;) Att jag dammade fönsterbrädan som hade en hel del damm på sig var också chokerande! Jisses. Tjejen kan ju om hon vill!

Mycket
pyssel hann det tyvärr inte bli, men idag tänkte jag försöka hinna med desto mer... Får ju så mycket energi av att pyssla - älskart! Älsklingen var så söt igår när han kom, först knackade han på dörren som för att inte storma in och se något han inte får se (pysslet). Hehe sötnos! Btw ska jag leta efter ett T nu när jag tänker efter. Hum. :) Åh längtar tills jag får gå hem och pyssla, först måste jag laga middagen tyvärr... Juste! Ska till Brevik och hämta ett paket med böcker jag har beställt från Adlibris och det ska minst sagt bli kul att få läsa alla böckerna! Dock ska får jag inte läsa en enda rad i dem innan jag pluggat ordentligt på körkortsteorin och klarat provet. Börjar jag läsa på en bra bok är jag hooked och då är det kört (haha) när det gäller körkortsprovet. Appropå det står det plugg högst upp på min lista, tråkigt men sant. Måste nog börja avsätt en hel del tid åt enbart plugg framöver... Segt. Men jag måste, annars sitter jag där dagen innan och gråter... ;)

Yes, nu har jag fixat ledigt dagen innan jag gör teoriprovet, känns bra! Då kan jag plugga som fan hela dan!



En av de fina böckerna jag beställde... Jag känner bra vibbar av denna... :) Inte läsa, inte läsa, inte läsa. Plugga. plugga, teori, teori. Brumm brum. Eh.

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback