Glad

Jag har många saker att vara glad för, massor av saker man inte tänker på dagligen och andra saker som kan ta upp tankarna en hel dag. Ja. Jag är helt enkelt glad :)

Kom hem från Vårruset för en liten stund sedan, det var jättekul! Fint väder och
Elina som snackis-promenads-kompis, mamma och syrran var också hack i häl så det var riktigt najs! Jag "sprang" hela sista km och innan dess var det power-walk blandat med spring, det gick ganska fort, ca 40-45 min, och enligt min mobil har jag gått 18538 steg i dag - inte illa pinkat! I år fick man en medalj med grönt band, förra året var det knallrosa, jag gillar grönt också (var älsklingfärgen för ett tag sen) så inte mig emot :) Vi åt picknick i kvällssolen och drog oss hemåt åtta-halv nio. En skön kväll helt enkelt!

När jag kom hem hade min blogg fått väldigt fina kommentarer från en väldigt fin person, vilket gjorde mig ännu gladare... Längtar till imorgon honey!

Nej nu ska jag kanske sova... Eller är det dags att lägga upp alla bilder som inte ens kommit i närheten av att hamna här på bloggen. Jo för tusan! Jag delar med mig av en glad och kul bild från i helgen när jag diskar. Ja du hörde läste rätt! När vi var ute med båten och hade ätit vår lunch blev jag diskansvarig, älsklingen skulle skölja disken men det var liksom lite överflödigt... Anyways, han tog kort istället som för att föreviga det som inte kommer hända igen ;) Haha. Vi hade ganska kul åt det kan man säga! Bra att man kan bjuda på sig själv... Klart jag är en liten prinsessa men min mamma är lätt drottingen av bekvämligheter, så kom inte och snacka lilla mamma!



Titta så fint och rent det blir!



Hur man diskar "sexigt"?

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback