Goa Göteböörg

Nu är jag här i Götet och har det toppen bra! Har redan lagt på lite göteborska i min dialekt och pratar väl lite mer som när jag bodde i Strömstad. Fick kommentaren ganska tidigt att jag pratar med Sthlms-dialekt och det går då rakt inte för sig ;) Jag är ju ganska bra på att härmas så nu är jag en sån där galen Göötegöörgare. Typ.

När jag kom till Gbg på torsdags kväll gav sig jag och Sara ut på stan för lite middag och drinks. Det slutade på Barbar, samma ställe där vi drack oss redlöst sist jag var här i Gbg. Denna gången stannade det vid två glas vin och en öl innan vi fick skjuts hem av Saras snälla kompis Stefan. Vi tog fina vykort med trevliga buskap så som, "Sur?" eller "Blåsor på rumpan? Herpes??!" eller det där kortet "Har du vaknat i fel säng?". Vi har en ganska låg humor när vi lägger den sidan till. Men ibland ska man ha kul för lite också :) I går fyllde Sara 21 år! Hurra hurra! Hennes mamma kom förbi och vi firade henne med presenter och sen en lunch på stan med hennes syrra, moster och mamman såklart. Sen fortsatte jag och Sara med att springa ut och in i affärer, tröttna, fika och shoppa vidare. Vi köpte båda varsin SKINNJACKA!! Najs asså. Tjoho! Som vanligt köpte vi likadana, vi gör alltid så! Tur att vi bor i olika städer :) Hade den igårkväll med mitt tighta fodral á la AA-kläning. Fy fan vilken rumpa jag har, den syns om inte annat och skinnjackan slutar lämpligt nog precis över putet. Im booodielischus! (hur det nu stavas). Sara övertalade mig om att det var snyggt  och jag bestämde mig för att våga testa något nytt! Så, igårkväll var jag, min rumpa, Sara och Saras pojkvänn Leo + två andra kompisar på Grekiskrestaurang. Drack kåda (vin som smakar kåda, Retsina?) och fick varsin Rosa Pantern i en bar nån stans. Sen gick jag och Sara hem för att vara fräscha idag, medan killarna festade vidare och Leo är minst sagt bakis nu ;)

Nu kom Sara och jag nyss hem, vi ska göra lite Tacos och sen börjar väl fixingen till Födelsedags-inflyttnings-festen som börjar kl 19. Ska blir riktigt najs, vi blir typ 26-30 nåt sånt. Najs indeed. Har lite galna bilder att bjuda på när jag kommer hem sen :)

Puss puss
/emma.

P.S. Saknar dig min älskling. Tack för den fina dikten :) Du är så söt! L-skar dig :) Vi ses i morgon kväll!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback