Jag är lite galen

En kollega kom förbi med en sån där stor plastklocka som jag vill ha, helst av märket Tritoni, helt i rosa eller att bara "ringen" runt urtavlan är rosa. Hon hade en Bocla som då är ett Italienskt märke och har Swarovskykristaller runt om urtavlan. Jag smalt på en gång och googlade klockan - och voliá! På blocket fanns det en fiiiin fin sån plastklocka med ROSA Swarovskykristaller - kan inte bli bättre! Den kostade endast 295kr också exkl. frakt på 22kr så jag mailade annonsören och sa att jag var intresserad. Tycker du jag ska köpa den? Har aboslut ingen erfarenhet hur man betalar på nätet osv? Hur funkar det med Blocket.se?




VS.



Vilken blir det? Den ovan kostar 798kr/898kr och den nedre 295kr... ( Tror Bocla är ett mer najs märke...)

/emma.


Edit: Killen som säljer Bocla-klockan frågade om jag bodde i Göteborg så jag kunde hämta den där, jag sa tyvärr jag bor i Sthlm. Nu ska han tydligen till Sthlm torsdag-fredag så jag kunde kolla på den då - läskigt! Ska försöka få med mig Loijs eller så som stöd, tänk om jag inte vill ha den liksom?! Eller om han är en läskig och skum typ? Aja. Den är i alla fall mycket billigare än Tritoni-klockorna så varför inte? Då gör det inte lika mycket om man tröttnar på den! Hum.... Om han ringer innan jag hunnit snacka med Loijs dissar jag bara det samtalet! ;)

Fina kommentarer
Postat av: David

Hej darling

Den där Ocla klockan va ju riktigt fin. Tur att den va billigast oxo. 295 kr är ju ingenting att snacka om, jag kan följa med dig å träffa honom om du vill.

Vi ses imorn min älskling.

kysser din nacke

2008-06-03 @ 21:57:30
Postat av: Emma

Hej snutt!

Ja visst är den, funderar starkt på att köpa den :) Får se när den där Andreas ringer, när det blir.. Vi ses snart :) Pusssar


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback