Jo för tusan, jag lever

Som vanligt ligger bloggandet lite på is (fel uttryck i denna värmen kanske?) under helgerna, speciellt när det varit så fint väder som det varit. Det är fint idag med men moln som ligger och trycker... Helgen har i alla fall varit underbar och lång (halvdag i torsdags, ledig i fredags) så jag har inget att klaga på! I torsdags åkte jag in till stan efter jobbet och träffade Loijs och Lovisa för lite shopping. Köpte bland annat en fin fin solhat som använts flitigt i helgen! "Det ser somrigt ut" som älsklingen uttryckte det. I stan fick man fick se upp för flaken som var fullproppade med studenter som hällde öl över alla stackars gångtrafikanter...

Hela fredagen spenderades på Djurgården med fina vänner, jordgubbar, glass och champagne, helt underbar dag det med! Jag hade gjort egen kycklingsallad med massa gott i, bland annat sockerärtor som jag tror är boven i dramat när min hals svullnade upp och jag knappt kunde andas, att prata var heller inget att rekomendera. Ganska läskigt faktiskt! Men det försvann efter ett tag så det gick bra :) På kvällen åkte vi tjejer till Josefins nya lägenhet (som vaar jättesöt) och tillagade en gourmet-middag med fläskfile, färsk tagliatelle och kall vitlöks- och limesås (á la moi). Efter middagen och sminkningen åkte vi in till stan och Kungsan där älsklingen och resten av killarna satt och drack öl. Vi var där en stund men kom inte så långt sen... Jag och David åkte hem en stund senare och soooov!

...tills vi vaknade av solen och värmen i rummet kl 6, då bytte vi säng och rum och sov i tre timmar till... Sen gick vi upp och åkte till en liten strand vid vattnet i Huddinge (typ), där solade vi, spelade volleyboll (har träningsverk i rumpan idag) badade och åt glass. Sen blev det lunch på vägen till Kärsön där vi skulle lira mer volleyboll vid Brostugan med gänget. Jag bangade volleybollen och hängde med
Elina på en skön filt i solen istället :) Sen badade vi igen! Mm skönt (efteråt)! Jao, vidare hem till Dave efter några vändor över stan för grillning, grillspett, potatissallad och tzatziki (bröd med smör var också en hitt eller hur tjejer?) Jag var grymt trött och seg då men taggade till efter ett glas vin och hängde med Josefin och Anna på Fridays vid Kungsan över en Strawberry Daquiri och lite natchochips och guacemole (många konstiga ord här med alternativ stavning). Efter det softa "bar" hänget drog jag hem till mig och var hemma strax efter tolv.

Ja, min helg har verkligen varit toppen! Nu vill jag bara fixa mitt band på min nya klocka så att jag kan använda den också.. Kanske imorgon i Lidingö-centrum?! :)

Berättar kanske mer när jag lagt in alla bilder i datorn!



Ursäkta benens konstiga pose, jag står med fötterna innåt, och Loijs kapade fötterna precis ;)



Najs i solhatt :)

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback