Lite piggare

Just nu går jag på sparlåga när det gäller energi och jag undrar varför. Så här trött behöver jag inte vara. I dag har jag inte tagit någon pollentablett och jag är faktiskt inte lika trött, i och för sig gav jag järnet på gympa-golvet i morse så det kan ju också ha en uppiggande effekt. Härligt att få svettas ordentligt alltså! Jisses vad jag tog i! :P

Denna veckan är en kort vecka för mig, jag är ledig helt på fredag och några timmar på torsdag för att åka till Göteborg! Ska bli himla kul att få träffa Sara igen! Det blir ju en liten stund mellan varven men när vi väl ses har vi det lika kul som alltid. Hon fyller år på fredag och på lördag blir det inflyttnings- och födelsedagsfest i hennes och pojkvännens lägenhet som de har fixat till och renoverat. Ska bli kul att få se den! Måste börja planera vad jag vill packa ner, gummistövlar eller korta kjolar...? Kommer bli en riktigt kul helg det vill jag lova, och jag får inte shoppa mycket alls! Vilket kommer bli svårt att hålla.. Ni känner mig. Men jag måste spara till Paris! Har jag sålt lite fonder så det löser dig nog ;) Betalade alla räkningar igår så det är i alla fall klart, nästa månad har jag i princip inga räkningar alls och det ser jag fram emot!

Nu ska jag försöka hålla mig borta från trötthetskänslorna så att jag inte riskerar att somna ståendes som igår :) Kaffet kanske har kickat in för just nu är mina ögonlock allt annat än tunga!

Puss på er


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback