Saker jag älskar

Jag älskar när du kysser mig i tinningen och luktar på mitt hår. Jag älskar när du tar min hand och ser på mig så där speciellt. Jag älskar när du ger mig en jordgubbe utan att jag bett om det. Jag älskar ditt sätt att ta på mig och väva in dina fingrar långt in i mitt hår. Jag älskar att lägga armarna runt dig bakifrån, ställa mig på tå och kyssa din nacke. Jag älskar att du tror på mig och vet att jag kan mer än jag själv tror. Jag älskar att höra dig skratta och se dina ögon le. Jag älskar ditt sätt att kyssa mig och hålla om mig så som bara du kan. Jag älskar att krama dig och försvinna i din famn. Jag älskar att ställa mig på tå och lukta på din hals. Jag älskar alla våra interna skämt, uttryck och ord som bara vi förstår. Jag älskar att jag kan vara mig själv med dig och att jag inte behöver låtsas. Jag älskar så mycket med dig, med oss, och jag skulle kunna hålla på i en evighet. Låt mig säga det så här: Jag älskar dig.



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Åhh så fint Emma :) Har du visat David det där?

Puss

Postat av: Emma

Nää det har jag inte vågat, borde jag det kanske? Ja det borde jag! Kanske skickar över länken till honom sen.. ;) Pusss

2008-06-03 @ 10:14:19
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: David

Hej min älskling =)

Det där är det finaste någon någonsin skrivit till mig. Det jag älskar allra mest är att vi kan vara oss själva och att vi har det så kul :)

Jag älskar dig över allt annat.

De här 4 månaderna är början på något otroligt och underbart!

Men som jag ser fram emot Paris ;)

Det kommer bli helt, totalt, fullkomligt, fantastiskt mysigt.



Älskar dig "Snygg sexig och MIN!"

kysser din hals, du vet precis där under örsnibben ;) där du nynnar som mest

2008-06-03 @ 19:14:44
Postat av: Elina

Åh va ni e söta med varann.. Haha njut nu av alla söta ord och sms, de försvinner med åren ;) ne nu e jag elak.. haha tack för sällskapet ikväll :)

puss

2008-06-03 @ 22:13:01
URL: http://elina86.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag kan inte sluta le :) Helt otroligt, fantastiskt är vad det är!



2008-06-04 @ 10:35:15
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback