Sommarplaner

I morgon är det sista hela dagen för denna veckan och på torsdag slutar vi kl 13.00 och det ska bli såå lovely! På fredag gjorde jag och Loijs upp planer på picknick på Djurgården! Vi ska (tydligen) cykla dit och sen ligga där hela dagen och bara slöa och bli bruna (yeey). Älsklings David ska också med och Elina (+ Johan?) ska också hänger på, kanske att man skulle höra med Frida och hennes Johan med om de är sugna på lite picknick? Och Lotta och Sophie? Lovisa och alla? :) Det ska i alla fall bli så himla mysigt! Nu börjar sommaren på allvar och alla de där små utflykterna hör verkligen till! Förra sommaren blev det inte så mycket sånt, men denna, ja denna sommaren kommer minsann bli en av de bästa sommrarna hitills!



/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Vi får se med picknicken, tydligen hade mitt lilla hjärta kanske också ordnat en picknick på fredag för oss att gå på.. men jag går ju hellre till den med er!!!

puss

Postat av: Emma

Naaw va gulligt att du väljer mig ;) Hehe.. Det hade som sagt varit jätteskoj :) Funderar på att man ska slå på stort och maila till alla i vår lilla "fest-grupp" på Facebook? Hum.. Naaajs kommer det bli! Pusss

2008-06-04 @ 10:33:33
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/
Postat av: Elina

ja men det är väl mysigt? d e väl roliagre ju fler vi är.. sen åkler ju jag på måndag så jag vill gärna ha nån liten träff innan. :)

Puss

2008-06-04 @ 12:46:48
URL: http://elina86.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag har smsat, mailat och lite så nu, blev ingen "offentlig" inbjudan.. Fast jag kanske ska våga mig på det iaf :) Tror vi blir några stycken då! Kommer bli väldigt mysigt! Pusss

2008-06-04 @ 12:55:41
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback