Vårruset!

Idag smäller det alltså! Efter jobbet är det nämligen Vårruset och jag ska gå (power walka) de 5km med Elina och det ska bli skoj faktiskt! (Att ha (snack)sällskap gör vilken promenad som helst roligare!) Förra året sprang/joggade jag mig runt på 30 minuter vilket är väldigt bra om man tänker på att jag var rejält otränad, hade inte sprungit en meter innan loppet. Hoppas det går bra denna gången med, även fast jag ska gå vill man ju inte att det ska ta ett år! Att jag har träningsvärk i ljumskarna (?) också underlättar ju inte direkt. Haha! Att man kunde få träningsvärk där trodde jag inte, men att åka vattenskidor väckte tydligen muskler jag inte visste att jag hade! Imorse kl 6 var jag faktiskt ute på en power-walk på min friskvårdstimma! Duktigt va? Gick omkring ute i sommarsolen i en timma innan jag gick hem igen och fräschade till mig :) Skönt!

Anyways. Så ser min eftermiddag/kväll ut, blir nog inga bilder från helgen idag heller tyvärr och imorgon ska jag till Älvsjö och titta på Davids lägenhet (bara väggar än så länge) som han får i oktober! Kul :) Jao, det lär väl bli ny helg innan bilderna kommer upp är jag rädd... Vi får hålla tummarna tills dess :)

Puss puss



Tror inte Vårruset går av stapeln i en hotellkorridor som på bilden, tror också inte att varken Mr Big eller Carrie kommer medverka och jag kommer garanterat inte fälla någon (med flit)!

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Elina

Gud vilken fin lägenhet :) Ska du vara med och buda?



Visst ska det bli kul ikväll? Haha snackis-sällsis e ju aldrig fel ;)



har david köpt en egen lägenhet? e d nybygge? men då behöver du ju inte köpa någon lägenhet, du kan ju flytta in där ;)



puss

Postat av: Emma

Visst var den! Men jag kollade nu och det budas för fullt :( Kan inte vara med där..



Ja det kommer bli grymt! Skönt med en power walk, kommer dock släpa på en ryggsäck med varm tröja i :P



Yes, den kommer vara helt sprillans i oktober.. Nja, jag vill inte riktigt tvinga mig på om jag säger så.. Vi blev 4 månader igår, så det finns tid över till det senare ;) Skönt att ha ett eget place ett tag också tror jag!



Pusss

2008-06-03 @ 11:06:47
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback