What to say?

Har inte så mycket på hjärtat just nu tror jag. Har kjolen jag inte kan andas i idag (kunde de ha korsetter på 1800-talet ska väl jag klara av 5 cm av åtsittande tyg?!), bytte kläder i sista sekunden innan jag gick till jobbet. Skulle ha haft jeans, min sko-tee + korta kavajen men eftersom solen sken kunde jag inte låta bli att ta en kjol istället. Jeans är ju så omöjligt tighta när de är nytvättade! Appropå tighta jeans så hatar min våg idag. Men jag känner mig ändå förvånandsvärt snygg i förhållande till de höga siffrorna på vågens display. Hum... Sa nästan "How you doin'" á la Joey i Vänner till min spegelbild i morse;)

Efter le work ska jag till min andra lover Fältan (på första plats har vi Älskling) för lite seriös spendering av lönen som trillade in i på kontot idag. Dock dras alla räkningar idag också, de jag registrerade i förrgår... Ska rikta in mig på att bara köpa Saras present, kanske nåt från Make up Store, typ en trippel-grejsimojs med primer och stuff, (måste ju köpa iaf en sak från M.U.S. i månaden;) ett paraply (mitt gav upp i förrgår) och ett par leggins hade inte suttit fel (de gav upp igår). Sen var det nåt mer men det kan jag inte för mitt liv komma på nu... Juste (var det detta jag inte kom ihåg?) nya tidningen Chic för endast 10kr! Det är ju löjligt billigt och köper man inte det är det nästan pinsamt. Vad är 10 spänn liksom? Men den får inte följa med på tågresan till Gbg för då jäklar ska det ju pluggas (ångest)!

Sen (trumvirvel) kommer Älskling och plockar upp mig på vägen till Lidingö. Väl hemma på ön ska jag packa ner allt i väskan (den jag får låna av lillebror Emil) och känna mig någolunda redo för att åka till Göteborg! Hoho. Använder iofs en outfit för helgen idag (kjolen som ger andningsnöd).. Måste klura lite :)

Då fick jag en del nerskrivet ändå, som syns ovan. Ska sätta fart med lite introboxes nu I think. Lika skoj som det låter. Kul att jag mixar in lite english? Nej nu ska jag definitivt avsluta det här!

Puss



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback