Begär

Jag känner ständigt begär efter olika saker. Igår var de lakanen från Hemtex som hägrade, vilka jag också köpte. De väntar på att bli tvättade innan jag bäddar om sängen med mina våriga lakan. Va mysigt! Sen köpte jag en kjol från H&M, väldigt fin, vardagsfin och klassisk liksom. Bild kommer väl... Köpte också en tröja på Lindex som var nersatt i pris - sånt gillar vi! Fan. Jag är en riktig liten narkoman när det gäller shopping... Nu har jag blivit besatt av tanken att köpa mig en skinnjacka, det är inne och hett även ivår och jag är riktigt sugen på att inhandla en. Frågan är om det är min stil? Skulle jag passa i en skinnjacka? Jag leker med tanken.. Fan va cool jag skulle se ut ;) Haha.. Sen är jag sugen på en "vippig" kjol från Urban Outfitters som bara fanns i stl L när jag var där och kollade sist. Tänkte ge den en chans till efter den 25e... Åh.. Vill ha! Vad vill jag mer ha... Jo ett sånt där id-mineral-puder hade inte suttit fel... Eller en make-up kurs på Make-up store där man sen får produkter för priset man betalar för kursen (ful mening?)... Jag är en riktigt liten "vill-ha-apa" just nu märker jag. Ska kanske avrunda..

Juste! Något som också kittlar lite extra i maggropen är tanken på att köpa en alldeles egen symaskin. Tänk att kunna sy egna kjolar, klänningar av enklare modeller! Jag har sytt en hel del tidigare i mitt (unga) liv, bland annat jeans, en kavaj, flera klänningar, kjolar, kuddfodral, överkast, gossedjur, skjorts osv. Allt jag sytt har jag också kunnat använda, så jag måste påstå att jag var duktig :) Fick dock lite hjälp av farmor med svårare saker som t ex gylfen till jeansen... Ett litet problem i köpa-symaskin-och-tyg-och-sy-som-en-gud-projektet är att jag inte har någonstans att ha symaskinen, eller allra minst en syateljé. Skulle också vilja börja måla igen som jag gjorde förr, men även en målar-ateljé blir svårt att fixa fram. Jag har för guds skull inte ens plats med ett skrivbord i mitt pygmerum!

Idag är jag påsk-gul dagen till ära. Har mitt enda gula plagg på mig, en gul korsett-topp-aktig-sak som jag köpte när jag gick i ettan på gymnaiset. Ser ut som ett uppstoppat påskägg då den är liiite tight numera ;)
Idag är det också min sista dag innan mitt alldeles egna "Påsklov", då jag fick ledigt imorgon när det är halvdag och även på tisdag nästa vecka då jag ska till Norrköping! Är helt exalterad om jag ska vara ärlig :) Imorgon har jag lunchdate med min älskling och det är inte helt fel det heller! Efter jobbet åker jag till Brevik och hämtar grejer jag beställt från H&M. Vilket flyt! På fredag är det Påskbuffé hos F & F med massa god mat.. Åh.


Ha det bäst och Puss på er!

image2023

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback