Change of plans

Förutom att sockerbullen D ställde in vår lunchdate för hans andra flickvän SATS (det svider) är det väl bra här på ön. Klockan är 00.17 och jag sitter upp senare än på mycket länge en vanlig vardag som denna, men det har däremot en bra orska: jag är ledig imorgon!

Har chattat lite med Tessa och nu är det bestämt, dock inte bokat, att jag ska åka och hälsa på henne i London i maj! Har hittat ett hotell som verkade okej, mailade dem på knackig engelska för att boka ett rum. Sen hitta jag toppen flyg! Men tro inte att det var klart för det... Tydligen måste man ha pengar på sitt VISA-kort för att kunna köpa de nedrans biljetterna, och en shopaholic som jag har knappt ett öre på kortet några dar innan löning. Om jag ska vara ärlig tog pengarna slut två dagar efter löning. Lönen som kommer på tisdag har jag redan i mina tankar shoppat upp... Känns lite snopet. + alla fin fina räkningar som trillat in på grund av mina flinka fingrar när det gäller kategorin nätshopping... Var ska detta sluta?

Orka bry sig. Imorgon är jag ledig! Det kommer jag leva på hela dagen! Och jag ska till London och göra av med ännu mer pengar... Men det skulle jag ju inte tänka på! Kul kul.. Synd det där med lunchdaten också.. Inte skulle jag tänka på det heller.. Om jag borde gå och lägga mig? Tror bestämt det.

Godnatt och sov gott!

image2024

/emma.

P.S. Damn... Jag har glömt att jag måste hänga tvätten! Fasen va skoj!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback