Dagen i bilder

Idag var jag ledig! (Tjoho för det!) Dagen spenderades på följande vis:

Jag blev väckt 8.27 av att mobilen ringde. Tänkte att det var bäst att kolla vem det var, "Mamma snutt" stod det på displayen (jag och mina
gulli-gullnamn du vet) jag svarade, men allt som hördes var rassel och prassel. Huh? Lägger mig på kudden igen. SOVA! TRÖTT! Då ringer någon som skulle kunna haft torettssyndrom på dörren ungefär 15 grr/sek, och lägger till några illskna knackningar samtidigt. Då ringer Mamma på mobilen igen. Prassel och rassel även denna gång. Jag bestämmer mig för att gå till dörren, drar på mig pyjamasbyxorna (se på den Maja!) för att visa hänsyn mot personen med de grava torettssyndromet som står vi dörren, glömde glasögonen, så halvt blind går jag till ytterdörren. Där står mannen som orsakat oväsendet: Olle, med Mamma bakom sig. Dörren hade gått i baklås! Jag fick öppna fönstret till Emils rum och de klättrade in den vägen. Haha.
Jag avlägsnade mig från problematiken och gick och la mig igen, var trött efter nattens uppesittar kväll framför datorn om jag säger så. Vid elva sätter alarmet i mobilen igång och jag snoozar, och precis när jag återvänt till min udda och konstiga dröm (jag piercade båda bröstvårtorna, funderade på att pierca naveln också. Jag letade efter en bankomat och gick vilse, samtidigt som jag skulle träffa nåns släkt och sen höll jag på att missa bussen osv...) stormar Mamma in och frågar om jag har något rosa som ska tvättas. Det slutar med att all min rosa tvätt är i fel nyans och hon tvättar sin enda tröja själv ändå.

Jag äter frukost, sminkar mig och sätter upp håret, allt detta sittandes i sängen. Jag försökte på mig den "berömda" rosettfrisyren men misslyckades ganska bra. Se själv: Jag blir frusterad över mitt misslyckande (hate it) och försker mig på en knut istället. Nej inte det heller. Så det blev en gammal hederlig toffs och dem vet i hur de ser ut så det blir ingen bild på den...



Det som åkte på i klädväg var detta:
Ett två-tre år gammalt halsband jag inte riktigt gillade, men nu funka det fint till den vinröda sjalen och vita linnet + de gråa jeansen. På med jackan jag fått så mycket beröm för och sen satte jag av till tåget.

Sen skulle jag möta upp Maja på Ropsten för att shopp..hrm..köpa present till Olle. Han fyller nämligen år imorgon! Vi siktade in stegen på Biblioteksgatan där det ligger nåra trevliga butiker. Alla butiker med fina (läs: dyra) saker fick mig att må dåligt. Tänkt va mycket saker jag inte får en chans att köpa liksom (med risk att låta odräglig). Jag sa "Tänk om man kunde köpa allt man vill ha" Maja sa "Tänk om jag hade massa pengar" Det märks att vi är systrar :)

På Urban Outfitters hade jag spanat in en kjol för ett tag sen, som inte fanns i min storlek, nu var den helt borta. Snyft. Istället fanns det en annan ljuvlig skapelse som bara skrek: EMMA! om. Jag grabbade tag i en sån och sätte av mot provrummen. Jag har aldrig prövat kläder där förut så jag fick mig en liten överraskning när en kille tar mina galgar och låser upp ett provrum. Oookej..? Jag var i alla fall säkert inlåst :) Kjolen satt bra och I loved it. Den är småblommig (stor trend i vår) och vippig, sitter i midjan och åhhh. 555kr fattigare och 555kr lyckligare går vi vidare mot Gallerian. Jag får i mig en bagel på Espresso House som höjer humöret och vi fortsätter vår lilla soppin..hrm..jakt efter present till Olle... By the way hittar nåt skit bra till honom! Maja hittar en fin fin en tunika. Just det jag köpte ett halsband på Ginatricot också, det jag blev tipsad om! Kolla in mina darlings:



När vi kom hem skulle jag rakt upp till köket för att tillaga en måltid värdig en kunglig. Min köttfärsås som jag egentligen skulle göra, blev thaiköttbullar med jordnötssås istället. Mamma ändrade tydligen... Visst låter det mycket enklare? Höhö. En lång stund senare var det klart och OJ VA GOTT det blev. Jag är verkligen en mästerkock om jag ska vara blygsam :) Kanske att jag till och med lägger upp receptet sen!? Mycket godare än vad det ser ut! Mums. Det bästa av allt är att jag fick mig en rejäl matlåda till.. hum.. onsdag nästa vecka!



Nu ska jag packa lite till imorgon då jag åker till Uppsala vid 12-tiden. Men mitt rum ser ut som f-a-n (igen) så jag undrar i vilken ända jag ska börja... Kanske att jag tar hjälp av påskgodiset som ligger i ägget gjort helt i choklad...? Fick det av jobbet, och vadå det är ju till för att ätas! Har provsmakat alla bitar, känt och klämt på dem för att försäkra mig om att det inte är nåt likör-slisk-äckel i dem innan jag goffar i mig dem. Med hjälp av en hårnål! Ahh, smart smart Emma.


Nu måste jag bli seriös och packa! Puss på er ♥

Juste! Jag har inte sagt något om vädret... En bild säger allt, utsikten från mitt fönster, man ser vattnet bakom träden. Lyxigt va? :)





/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback