En öm punkt

Kom på en annan sak. Något som jag är väldigt känslig för är vad jag heter i folks (eller ska jag säga D's?!) mobiler. Ganska värdelöst irritationsobjekt - jag vet. Men jag rår inte för det. För mig betyder det jättemycket! Mina närmaste kompisar, familj och så, heter nått med puss, sweet, mys, xxxx älskling, bästa, fina osv och min D har så klart sin variant på gulli-gull-namn. I helgen tog jag mod till mig och frågade krävde få veta vad jag heter i hans nalle. Vilken besvikelse! Nää. Fyyy. Detta poängterade jag noga och väl. Han har dock inte ändratproblemet som grundar min snarstuckenhet. "Vadå det betyder ju inget... Det spelar väl ingen roll... Annars vet jag ju inte vem du är.. haha.." mycket lustigt du. Inte.

Varför det betyder så mycket för mig är att jag har mitt sätta att markera vad personen är för mig genom att döpa om folk i mobilen till vad de betyder för mig. Exempel: Om nån heter Söta Snuttis Pluttis (grov överdrift på namn, men principen är den samma) och jag helt plötsligt blir osams med denne eller så, ja då döper jag om personen till dess "ursprungliga" namn och efternamn för att ja, som jag sa, markera. Det är min grej. Punkt.

Så snälla! Döp om mig till nåt gulligt! "Emma Utö Sonesson" GÅR INTE FÖR SIG. Undar hur länge jag kommer få strida för detta? Men jag tror jag är liite envisare än D... Hoppas det. Och jag kan ju inte döpa om honom som i protest, det är emot mina principer och lika med att jag inte gillar honom längre (typ)... Och han skulle inte bry sig ett dugg heller för den delen. Damn.

image2014

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback