Jag lever!

I helgen gick jag mest omkring som i dvala. Mina planer på Uppsala ställdes in, då jag intog horisontellt läge hela helgen. Åker ju till Uppsala denna helgen över påsken, så det jämnar nog ut sig :) Rasmus är tydligen jättestor nu, väger mycket mer än när han var en plutt. Nähä? Han kryper omkring överallt, "pratar", ställer sig på knäna och vill komma åt saker på t ex soffbordet (nu är det dags att ta undan allt småplock i "barnhöjd"). Tydligen har han blivit lite blygare också, så man kan nog inte bara ta tag och krama om honom som förut när han var en liten degklump (sötare än det låter)... Naaw, cant wait!

Alltså, helgen. Fredagen gick i slöhetens-tecken, så som lördag men också söndag - dock bara till en viss del. På lördagen stökade jag ner rummet om möjligt ännu mer och det tog jag hand om på söndagen, då jag fick energi och började städa rummet, efter att jag sett de två filmerna 27 dresses och Juno. Båda filmerna var bra, Juno var nog snäppet bättre, fast det är två helt olika filmer... Aja. Känner du för lite good-mood filmer - se dem! Anyways. Jag höjde volymen på mitt Hifi-system och dansade runt i rummet medans jag städade. Visst blev inte städningen effektiv med allt dansande och hoppande samt sjungande, men städat är det i alla fall. Och det var liksom det som meningen. Sen drog jag och brorsan för att workouta med skivstängerna på Friskis. När vi väntar på tåget ringer min Babe som är på väg hem från Karlskrona, och undrar vad jag skulle ha för mig på kvällen. "Inget... Vad ska du göra?" "Inget.." Givande konversation va? Hehe. Det slutade med en film, mys och frukost på sängen i morse. Är inte det vardagslyx om något? Sånt måste man göra oftare! Jag tassade upp till köket, satt på te-vatten, brädde (?) fixade några mackor till D och fil till mig. Tyvärr hittade jag ingen bricka, men det hade kanske blivit lite väl storstilat?! Väcker min älskling med en puss och "Jag har fixat frukost på sängen..." (stolt) "Nähä?" (förvånad). Jajamensan. Sen lägger jag till med "Ska vi se på nyhetsmorgon?" Det senare höll inte så länge när Latjolajban (stavning?) satte igång. Istället blev det Bondi beach block som jag kollar på varje morgon. (Handlar om fyra par som ska totalrenovera varsin fallfärdig lägenhet och tävla om vem som säljer sin egen designade lght för mest pengar... Typ.) Där låg vi och myste i en halvtimma eller mer innan jag skulle bli seriös och krypa ur pjamasen och ner i jobb-outfiten. Med massor av enerig entrade jag jobbet... Får så mycket energi av dig Honey ♥

Denna veckan blir en kortis vecka - helt lovely om du frågar mig. Är ledig torsdag, fredag men även måndag och tisdag nästa vecka! På tisdag ska jag till Norrköping över dagen och gå till en så kallad Homeopat, återkommer om vad det är, vet nämnligen inte 100% än vad jag gett mig in på :) På onsdag fyller Daves kompis Fredrik år (grattis i förskott) och då blir det fest! En himla tur att jag är ledig på torsdag!! Phu. Annars hade jag varit d-ö-d på torsdag morgon på jobbet. Men nu är jag L-E-D-I-G!!

Nej, back to work! Har massor att göra!

image2019

Vill ha sommar...

/emma.

P.S. Det där som jag nämnde
förut (<--länk) om min ömma punkt (en av dem?;) är längre inte något problem! Gissa vad jag heter nu?! Något mycket bättre!! Tänker inte säga vad, det får bli min och din hemlis ♥

Fina kommentarer
Postat av: Anonym

Bredde, "jag breder en macka" knappast "jag bräder en macka". Även "barnhöjd" och inte "barn höjd"

Pussar och kramar från svenska språkets väktare.

Älskar dock bloggen ändå, läser den slaviskt...

2008-03-17 @ 18:08:54
Postat av: Emma

Hahaha.. Kan det vara Sara? Hahaha. Vild gissning ;) Jag vet, det där "bredde" hade jag lite svårigheter med, men tänkte att ingen skulle se det.. Tydligen hade jag fel.. ;) Ska genast ändra barnhöjden!

Postat av: Emma

Hahaha.. Kan det vara Sara? Hahaha. Vild gissning ;) Jag vet, det där "bredde" hade jag lite svårigheter med, men tänkte att ingen skulle se det.. Tydligen hade jag fel.. ;) Ska genast ändra barnhöjden!

2008-03-17 @ 20:42:03
URL: http://emmajohanna.webblogg.se

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback