Dagen

Är man väldigt trött om man tar tvål i håret istället för schampo? Jag tippar på det faktiskt. Även fast jag inte drack en droppe alkohol i går kände jag mig bakis idag, kanske fick jag min dos baksmälla idag istället för igår? Kroppen är konstig ibland alltså. Vaknade halv elva och åt frukost, sen satt jag i sängen med datorn och tvn som underhållning. Efter ett tag mådde jag inte så bra så jag la mig för att sova två timmar till. Kl 15 ringde väckarklockan och jag gick upp till köket och tog mig en macka, satt ute i solen med nya Glamour och hade det skönt tills jag var tvungen att gå till tåget mot Friskis och skivstångspasset. Kom ganska precis hem och gick direkt till middagsbordet där det stod grillad fläskfilé till förfogande - mums! Nu sitter jag här, nyduschad och redo att blogga, lägga upp bilder på Facebook och skriva ett och annat mail. Kanske att jag får lite glass sen också.. Om jag är snäll :)

Appropå glass, på måndag startar mitt godis-, bakverk- och snask-förbud, det var Josefin som sa att hon och Erika skulle börja med det nu på måndag och då tänker jag banne mig haka på! Det är det enda som biter på mig, att verkligen ha diciplin i sånna frågor, om jag så mycket som tar en liten ynka godisbit är det kört. Glass ska dock var okej eftersom det är sommar och det håller jag heeelt med om :) Önska mig lycka till!

Nu ska jag börja rensa och kolla på mina bilder i kameran, see ya soon!

Puss

Fina kommentarer
Postat av: José

den gyllene regeln vad gäller socker/fett-fastan:

det är den första veckan mer eller mindre som är det jobbiga... när man kommit över den jobbiga fasen är det inte alls svårt att motstå. Det är tanken på att man inte vill vara sämre än de andra som du alltid ska ta fram i kniviga situationer.

Frukt frukt frukt!

2008-05-25 @ 22:05:46
Postat av: Anonym

Bra där! Nu vet jag exakt vad som gäller! Ett litet problem här: drinkar/alkohol då? Det är ju verkligen tabu när det gäller iaf sockerbiten?! What to do...?


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback