Dra på trissor

Det är fredag som i freeeedag. Älskar att dra ut vokalerna i vissa ord, som för att betona dem liiite exra. Lite fjortis kanske? Men som om jag bryr mig, nej precis. Det är härligt det här ändå, det vi kallar livet. Nu blir jag nästan förvånad själv över hur positiv jag är. För visst är jag en positiv prick (att det är fredag hjälper väl till lite) men att känna hur det sprudlar över (finns det ett sånt uttryck?) händer inte varje dag, när jag är själv. Är jag med någon annan är jag alltid upp i taket av energi.. Nåja, kanske inte om vi har filmkväll med godis... Anyways. Jag är glad. Glad glad. Happy happy. Tjoho liksom! :)

Ska jag berätta hur min fredag kommer att komma se ut...? Orkar inte vänta på svar så jag förutsätter att någon vänlig själ vill förbarma sig över mig och vad jag ska göra denna fredag. Slutar kl 16.00 och då har jag fem minuter på mig att hinna till tåget som går kl 16.05 (att jag springer hela vägen är en självklarhet) jag ska nämligen in till Lidingö Centrum och handla förnödenheter a.k.a alkohol på bolaget. Tänkte försöka hålla ner intaget av alkohol i kväll (ska ut i morgon med) så jag ska portionera ut det jag ska dricka noga och väl och för en gångs skull praktisera tricket "varannan vatten". Undrar hur bra det kommer gå? David kommer hem till mig cirkus 17 så jag måste till centrum och sen hem igen innan dess. Han kommer säkert närmare 18 så det är nog lugnt. Mat måste man ju också äta så en middag ska tillagas! Efter det ska jag snygga till mig, från topp till tå (stackars D) och först efter det vid halv nio - nio ska vi gå till Lovisa för en förfest! Ska bli jättetrevlig. Lovisa har sin engelsman till pojkvän på besök också så min engelska ska det övas på! Ändrar mig nog ang alkoholen, för att prata bra engelska krävs det nåra promille... Var vi hamnar sen förtäljer inte historien, så jag återkommer om det på lördag! (Om jag bloggar då..) På lördagen blir det träning med Loijs, sen ska jag på en drink-och-pizza-kväll hos Josefin som har en lght i befogande över helgen. Tydligen är hon och Ulrika SJUKT TAGGADE så jag är inte sen att hänga på den inställningen :) Ska bli en verkligt trevlig helg!

Ha det bra, simma lugnt, festa järnet eller vad du nu ska göra!

Pusss



/emma.

P.S. Känner mig väldigt social idag också, över det vanliga alltså, villket innebär att jag är super-duper-duper-socialt lagd just i dag. Akta dig! :)

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback