Jag kunde inte låta bli!

Denna listan har flytit om kring i bloggvärlden ett bra tag nu och nu, nyss, har jag förstått att även jag måste göra den! Så ta till godo!

För 5 år sedan: Var jag 15 år och hade nyss flyttat till Strömstad igen för andra gången. Vi flyttade in i ett hus med havsutsikt och jag hade en underbar sommar på västkusten innan gymnasiet skulle börja och jag träffade söta Sara för första gången.

För 3 år sedan: För 3 år sen var jag 17 år och bodde själv i en 44 kvadratare i Strömstad på Smedjegrän 1C. Familjen hade flyttat tillbaka till Sthlm ca ett år tidigare. Jag jobbade extra i en glass- och grill-kiosk och åkte på min vita ciao-moppe till skolan. Att tvätta tog mig nästan en hel dag och jag kollade hellre på OC än gjorde läxorna. Jag var i princip stammis på Tempo dit jag sprang i tv-reklams-pauserna och köpte godis.

För 1 år sedan: Hade jag jobbat på Rahmqvist i dryga sju månader och kände mig helt hemma med arbetsuppgifterna. Vi fick veta att vi kollegor skulle få möjlighet att åka till Sydafrika på hösten och jag skrev en packningslista redan samma dag. Jag var antagligen lika pollenallergisk som nu. Bygget på vårt hus hade också kommit igång rejält.

För 3 månader sen: Hade jag varit ihop med David i en månad och svävade på rosa moln dagarna i enda (vilket inte har ändrats;) Jag var ensam hemma för första gången i det nya huset och tog hem tre tjejkompisar och blandade rosa drinkar innan vi åkte in till stan och dansade. Det regnade.

Igår: Vaknade jag upp i Älvsjö när David kysste mig, strök mig över håret och sa att han älskar mig. Sen jobbade jag som vanligt och avslutade dagen med ett gym-pass på Friskis och åt middagen i sängen till Greys Anatomy. Somnade efter två Sex and the City avsnitt.

Imorgon: Är det fredag! Jag ska jobba som vanligt, träna direkt efter jobbet i jobbets "gympasal" sen gå hem och påbörja min förvandling till kvälles festligheter som börjar hos Lovisa. David ska också med, så det ska bli superkul!

Om ett år: Gör jag något helt annat än i dag. Jag kanske är ute och reser? Eller så har jag kanske börjat plugga? Vem vet vad jag har tagit för mig då. Jag vet i alla fall att jag ska vara lycklig.

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Alina

Hej min stumpa! Tänk vad mycket som har hänt på fem år!! Shit! Kommer du ihåg för cirkus sex och halvt år sen när vi smakade på "en kompis" öl hemma hos dig. Det smakade bajs, vi hällde ut den i avloppet o sen vädrade vi i hela huset för vi var skiträdda att din mamma skulle känna lukten.. hehe, do you remember? Jag hoppas att vi fortfarande kommer skapa underbara, roliga o fina minnen i varandras liv i många många år till. Älskar dig! Puss

2008-05-15 @ 20:14:10
Postat av: Magnus

Tänk vad tiden går fort Emma! Men allt går ju i en bra riktning för dig! :) Och det är väl det man får fokusera på när tiden går fort, se till så man är lycklig! :) Kram på dej! /Magnus

2008-05-26 @ 20:15:24

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback